|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[szukam] Regulacja gazu Warszawa /Bielany/Żoliborz/Bemowo |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-02-2008, 10:43 [szukam] Regulacja gazu Warszawa /Bielany/Żoliborz/Bemowo
|
|
|
Szukam jakiegoś gazownika na terenie Warszawy - najlepiej Bielany/Żoliborz/Bemowo (mam najbliżej ), który dobrze wyreguluje mi instalację. |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
wujo1965
Pomógł: 1 raz Wiek: 59 Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 68 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-02-2008, 17:54
|
|
|
Robiłem regulację na ul.Podleśnej,niestety nie pamiętam numeru.Zjeżdżając w dół od Marymonckiej to jest po lewej stronie,jak się kończą budynki.To takie garaże cofnięte ok 50 metrów od ulicy.Jest tam też jakaś hurtownia.Jestem z ich usługi bardzo zadowolony.Koszt regulacji u mnie to 40 PLN. |
_________________ Tipo 1,4 1995 gaźnik + LPG
266.000
|
|
|
|
|
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-02-2008, 18:53
|
|
|
no właśnie przedzwoniłem dziś do znajomego i wspomniał mi o tym gazowniku, pojechałem o 13, ale niestety brama była zamknięta - bo mówimy chyba o tym samym - wjazd jest po lewej stronie jadąc podleśną w dół, szyld koło bramy, ogólnie żadnego garażu ani budynku nie widać, pewnie trzeba wjechać do środka i przejechać kawałek, dobrze trafiłem? |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
wujo1965
Pomógł: 1 raz Wiek: 59 Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 68 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-02-2008, 22:20
|
|
|
Dokładnie tak,trzeba wjechać za bramę i kawałek podjechać.To jest pierwszy warsztat po prawej stronie.Ale być może w soboty nie pracują.Niestety nie wiem. |
_________________ Tipo 1,4 1995 gaźnik + LPG
266.000
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|