|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problem z autem |
Autor |
Wiadomość |
bornek
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 110 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 27-12-2007, 20:32 problem z autem
|
|
|
Witam wszystkich
Zakupiłem ostatnio auto marki nissan primera 94r. 2,0 silnik 16v ( ale spokojnie tipo nadal posiadam ) i mam mały problem a konkretnie auto pali mi przy spokojnej jeździe w trasie około 14 litrow benzyny i 16 gazu a w mieście około 20 gazu, usłyszałem wersje ze może to być wina sondy co wy na to a jeśli to nie tego wina to co może być przyczyną takiego spalania i drugi sprawa co nie daje mi po nocach spać to ( tak wiem dużo jest tego na forum ale mam ograniczony dostęp do neta i nie mam czasu szukać i wiem ze dostane od was ) to czy można zamontować do takiego silnika z gazem filtr stożkowy
z góry dzięki i pozdrawiam |
_________________ Fiat Tipo 1994 r. 1,4 benzyna + LPG , kolorek bordo
Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski
Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG
|
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|