|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Benzyna] wskażnik paliwa digital,tempra 1,6 monoftrysk gaz |
Autor |
Wiadomość |
wieś
witamy nowego
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 14-10-2007, 11:26 [Benzyna] wskażnik paliwa digital,tempra 1,6 monoftrysk gaz
|
|
|
Witam mam problem ze wskażnikiem poziomu paliwa wymieniałem już 3 pompę używaną łącznie z czujnikiem paliwa bo mam zabrudzone paliwo .Nie działa mi wskażnik paliwa na desce digital mruga rezerwa a paliwo jest czy to komp czy może coś innego szukać. |
|
|
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 15-10-2007, 17:38
|
|
|
wieś napisał/a: | bo mam zabrudzone paliwo |
Jak nie wyczyścisz zbiornika to zawsze tak będziesz miał. Najprościej zlać całe paliwo, zdemontować zbiornik, przemyć, zamontować i nalać świeżego paliwa i będzie spokój. Te problemy ze wskaźnikiem paliwa mogą być właśnie spowodowane syfem w baku. |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-10-2007, 17:45
|
|
|
a czym proponujecie wymyć zbiornik? |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 15-10-2007, 17:48
|
|
|
konikks napisał/a: | a czym proponujecie wymyć zbiornik? |
Z tym to już jest gorsza sprawa, poczekajmy aż inni się wypowiedzą...
Nie wiem może Karcher załatwiłby sprawę, myjesz przez dużą dziurę od pompy a wypuszczasz małą od wlewu - zbiornik do góry nogami (oczywiście potem zbiornik musi całkowicie wyschnąć). |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|