|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Polska
|
|
Legenda
|
Wybrani rafal22bb |
|
Inni użytkownicy (910 z 4810) |
|
6 użytkowników poza mapą |
Map MOD by Bananeweizen & moded by miszko |
|
|
Pomoc jaką wybrana przez Ciebie osoba może udzielić |
Postaram się pomóc z zakresu elektroniki i elektryki, mogę również holować, kluczy też trochę się znajdzie i jakieś drobne części, w najgorszym wypadku mogę polecić mechanika :)
Pochwal go! Pochwał: 1
|
|
Użytkownicy w pobliżu rafal22bb |
Użytkownik |
Skąd |
Pomoc jaką dana osoba może udzielić |
Dystans |
Młody
Pochwal go! Pochwał: 1 |
Gilowice |
Holowanie,trochę narzędzi też się znajdzie,znajomy mechanik(specjalista od grupy Fiata),pomoc na miejscu(jak dam radę). |
0 km |
Mc_dekwŁa
|
Bielsko-Biała |
|
0 km |
Lucaskol
Pochwal go! |
Bielsko-Biała |
Rozbiłeś zderzak ?? nie płacz , wytrzyj gały , przywieziesz zderzaka pół , a wywieziesz cały ;))) |
0 km |
DawidBB
Pochwal go! |
Bielsko-Biała |
bede pomagał jak bede mókł |
0 km |
lobos1
|
Bielsko-Biała |
|
0 km |
rodzynek
|
Bielsko-Biała |
|
0 km |
unknown
Pochwal go! |
|°Bielsko-Biała°| |
garażu już nie mam, ale w razie najwyższej konieczności może by się załatwiło mechanika i warsztat cały u znajomego; holowanie - nie ma problemu, wskazanie drogi czy warsztatu na ile będę mógł też, jakaś pomoc przy autku, coś dokręcić, wymienić, wyrzucić :D
tylko wybaczcie - studiuję i pracuję nieraz do późna, jak mogę - pomogę, ale czasem może mnie nie być na miejscu... ale wtedy przez telefon coś się dogada pewno;ew próbujcie SMS |
3 km |
alien12
|
Bestwina |
|
8 km |
kamilkety
Pochwal go! |
Kęty |
Pomoc na tyle ile zdołam oraz wszystkie znajomości z mechanikami i nocleg :) W weekendy jestem prawie zawsze a w tygodniu przebywam w Krakowie ponieważ studiuje ale i tam chętnie pomogę. |
12 km |
Kressh
|
Oświęcim |
|
18 km |
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|