Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Tempra Tipo Team Strona Główna » Mapa użytkowników
Użytkownicy w pobliżu mazur319
 Użytkownik   Skąd   Pomoc jaką dana osoba może udzielić   Dystans 
randpl Lipno 34 km
yeah90
Pochwal go!
Nowy Duninów pomoc w holowaniu lub naprawie na miejcsu... 34 km
Cupi Płock 35 km
ziolek Bodzanów 46 km
Darek Jankowski Włocławek 47 km
Taziu27 Włocławek 48 km
wilson Włocławek 48 km
Mayones84 Włocławek 48 km
Killer84
Pochwal go!
Włocławek i okolice Pomoc doraźna na miejscu, kanał. Włocławek i okolice. Znam też kilku dobrych mechaników z mojej okolicy. Oczywiście wszystko w miarę moich możliwości, ponieważ sam mam często problemy z samochodem;). 48 km
WarFenix Włocławek 48 km
Damiano88
Pochwal go!
Włocławek w razie możliwości jestem w stanie pomóc. moja miejscowość to Szpetal Górny okolice włocławka. 48 km
Nowakwloc
Pochwal go!
Włocławek Nie ma problemu z holowaniem jak trzeba będzie to załatwie taniego mechaniora albo naprawimy na miejscu. 48 km
barteq2122 Włocławek 48 km
krzysiekwolin Płońsk 55 km
dominikt Mława 55 km
westmorland
Pochwal go!
Kowalewo Pomorskie Mogę udzielić w razie potrzeby pomocy w odholowaniu autka w okolicach Kowalewa do mechanika w innym wypadku bezpieczne miejsce parkingowe na własnym podwórku oraz w miarę możliwości dostęp do najpotrzebniejszych narzędzi w razie szybkiej naprawy ;) 61 km
Zgon N. M. Lubawskie 63 km
dario1550
Pochwal go!
Toruń Pomoc na miejscu, rozruch na kable, czy inne naprawy na miejscu, bo niestety kanałem narazie nie dysponuje. 64 km
szwedek Ciechanów 65 km
muflonek Ciechanów 65 km
look.toronto Toruń 73 km
Karol Toruń 73 km
kristino18 Toruń 73 km
Lipton Toruń 73 km
babiuk
Pochwal go!
Toruń Holowanie, Pomoc w wyborze mechanika, ciepła herbatka, może jakiś kanał by się znalazł, drobna elektryka. Prąd na klemy też da rade ;). I inne :P 73 km
MaciejK Toruń 73 km
pokwis Toruń 73 km
babiuk93 Toruń 73 km
kondzik-k3 Kutno 73 km
dagaz-sowilo Kutno 73 km
Arkadio Kutno 73 km
adik1989 Kutno 73 km
mortal Sochaczew 80 km
kotek02200
Pochwal go!
Sochaczew Z chęcią służę pomocą W miarę możliwości odholuję Jeśli będę w stanie naprawię usterkę znam się trochę na tym Kanału nie mam ale mam dostęp do prywatnego publicznego niekrytego kanału 80 km
matrix0606
Pochwal go!
Sochaczew mogę pomóc w czym będę potrafił, na mechanice za bardzo się nie znam, co nie co kojarzę, trochę na elektryce. oferuje dostęp do narzędzi i jakiegoś tam mikro "warsztatu". 80 km
minieeek
Pochwal go!
Zakroczym kanał, pomoc na miejscu, ewentualnie hol lub zaprzyjaźniony niedrogi laweciarz. 80 km
tyfer Iława 82 km
Bartkom1987 Przasnysz 83 km
albert1991
Pochwal go!
Kłodawa (konińskie) dysponuje garazem z kanałem i troszke narzedzi wrazie czego tez moge wskazac dobry warsztat lub sklep z czesciami 85 km
Gastr0 Nowy Dwór Mazowiecki 86 km
dariusz3891
Pochwal go!
Łowicz Moja pomoc polegała by na udostepnieniu kluczy oraz holowaniu i jakas wiedza na temat naprawy na miejscu. 87 km
radexon Grudziądz 89 km
CaMi Mazury 95 km
Krzyś z Kujaw Inowrocław 96 km
bartek79 Inowrocław 96 km
Lasgo07 Pułtusk 97 km
Lukaszewicz Pułtusk 97 km
MARYAN Pułtusk 97 km
kamas100
Pochwal go!
Susz pomoc w holowaniu auta 97 km
karolinekm Błonie k/W-wy 97 km
Skocz do: