|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Solidny i niedrogi serwis w Gdańsku, Gdyni, Sopocie??? |
Autor |
Wiadomość |
marlej108
Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2005 Posty: 23 Skąd: Poland, Gdansk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 26-05-2006, 22:27 Solidny i niedrogi serwis w Gdańsku, Gdyni, Sopocie???
|
|
|
Witam,
musze wymienic pasek rozrzadu w mojej Temperowce, ewentualnie uszczelke przy pokrywie zaworow (olej zaczal uciekac) i ewentualnie wachacze z przodu. Czy ktos moze mi polecic jakis solidny i tani warsztat na terenie Trojmiasta obeznany z naszymi pojazdami?
Ostatnio bylem w serwisie Fiata w Gdyni, gdzie po wizycie zauwazylem ze mam wyrwana w konsoli srodkowej szufladke.... :-( Nie mam jak im tego udowodnic, ale watpie zeby sie sama polamala... Teraz wypada. Czy ktos moze sie orientuje gdzie cos takiego moge kupic? Chodzi mi o te szufladke co jest nad radiem. Niestety widac pan mechanik mial stalowe paluchy i na dodatek byl ciekawski (nie wiem czego tam szukal) - efekt jest taki, ze teraz zawiasy tejze szufladki (i chyba w konsoli nad radiem tez...) sa polamane wiec mam z tym problem - w czasie jazdy wypada. Oczywiscie moze moge to przykleic ale chyba nie o to chodzi. Za wszelka pomoc bede wdzieczny.
Pozdrawiam,
Marlej |
_________________ Mówisz, że możesz, to możesz.
Mówiesz, że nie możesz, to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
Mistrz Zen
Seung Sahn |
|
|
|
|
keves
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 09 Kwi 2006 Posty: 104 Skąd: Gdynia/Reda
|
Wysłany: 27-05-2006, 21:26
|
|
|
marlej108 napisał/a: | Czy ktos moze mi polecic jakis solidny i tani warsztat na terenie Trojmiasta obeznany z naszymi pojazdami? | Witaj.Osobiście wszystko co potrzebuje moja Temperka jak dotąd robię sam,ale wiem że poprzedni właściciel naprawiał ją w AUTO GDAŃSK na Hallera w Gdańsku i na Węglowej w serwisie FIATA w Gdyni.Kupiłem ją na jesieni ub. roku i jest/była w zupełnie niezłym stanie.Widac ,zrobione solidnie.Co do kosztów musiałbym poszukac w fakturach,bo takowe też dostałem od poprz.właściciela.
[ Dodano: 27-05-2006, 22:31 ]
http://forum.tempra.org/viewtopic.php?t=2212 tu jest kilka adresów od innych klubowiczów z trójmiasta |
_________________ Gdynia-Miasto z Morza i Marzeń .Tempra 1,8ie SW +LPG http://www.skiforum.pl/ |
|
|
|
|
bloku
|
Wysłany: 31-05-2006, 08:22
|
|
|
Ja wymienialem pasek, olej, filtr i regulacja zaworow i zaplacilem 160 PLN (z tym ze mialem swoj pasek i napinacz) - uwazam ze to nie duza kwota patrzac ze mieli swoj olej i filtry. A tej wymiany dokonalem na Piastowskiej na Gdanskim Przymorzu - za falowcami na Piastowskiej jest sklep z czesciami i obok serwis (byly serwis Fiata). |
_________________ /F/I/A/T/ Tipo 1.4 S 1992r.(159A2) 78 KM
LPG Lovato,
Audio: JVC MP3, 2x250W SONY, 2x120 Hertz,
Citroen Saxo VAN(!) - służbowy... |
|
|
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 01-06-2006, 11:21
|
|
|
podaj dokładny adres i numer telefonu jak możesz
bo musze zroic regulacje zaworków. |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|