|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Zach.-Pomorskie] dobry warsztat elektromechaniczny Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
aliceszn
witamy nowego
|
Wysłany: 29-03-2007, 23:08 [Zach.-Pomorskie] dobry warsztat elektromechaniczny Szczecin
|
|
|
Polecam Elektromechanika samochodowa "Magneto" Włodzimierz Sokołow, Szczecin - Golęcino, ul. Światowida 4 pn-pt 10-17, tel. 914214519.
Przesympatyczny, konkretny i uczciwy facet dokonujący napraw, a nie wyliczający co jest do wymiany.
Zrobił mi elektrykę po zimie (nie działający rozrusznik, światła jak kolorofony) i uwaga wycieraczki (problem wielokrotnie opisywany) w 2 godzinki za 50 pln. Polecam. |
_________________ 91' Tipo 1.4 cat i.e. AGT, 5d, el. szyby+dach
Fanatic of
Italian
Automobile
Technics |
|
|
|
|
pypenciusz
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2006 Posty: 15 Skąd: Białogard
|
Wysłany: 31-03-2007, 11:33
|
|
|
Czy ten warsztat zajmuje się również elektroniką (podłączenie pod komputer i sprawdzenie błędów w ECU) ????????
Mieszkam 140 km od Szczecina, ale jestem tam co miesiąc i w tym czasie mam 5 godzinek wolnego, więc bym skorzystał z usług tego warsztatu, o ile jest naprawdę dobry i nie naciąga za byle co.
:yawinkle:
Ja śmigam Tipkiem 1.8 z 1993r. To moje drugie tipo i nie mam co narzekać.
W ogólnej kadencji motoryzacji to mój czwarty fiat. Żaden z nich nigdy mnie nie zawiódł.
Wsześniej miałem 2.0 16V SEDICIVALVOLVE - To dopiero był samolot.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY FIATÓW !!!!! |
|
|
|
|
aliceszn
witamy nowego
|
Wysłany: 01-04-2007, 10:14
|
|
|
komputer widzialem ale czy ma soft do fiatow to nie wiem, masz telefon to dryndnij, aha jak już będziesz ustawiał się do warsztatu daj znać mieszkam blisko, więc może jakaś kawka i wymiana doświadczeń na pobliskim cpn |
_________________ 91' Tipo 1.4 cat i.e. AGT, 5d, el. szyby+dach
Fanatic of
Italian
Automobile
Technics |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|