|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
To znowu on |
Autor |
Wiadomość |
szymon18a
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 98 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 15-12-2007, 00:54 To znowu on
|
|
|
Siemka.Nie hamuje mi tylne prawe koło podczas naciśnięcia pedału oraz podczas zaciągania ręcznego.W ogóle tam płyn nie dochodzi ale wycieków nie zauważyłem.Hamulce są odpowietrzone i zalane nowym płynem.Prawie odpowietrzone bo z tyłu nie dało rady |
|
|
|
|
MarcinWrocław
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 31-12-2007, 09:40 Re: To znowu on
|
|
|
szymon18a napisał/a: | Siemka.Nie hamuje mi tylne prawe koło podczas naciśnięcia pedału oraz podczas zaciągania ręcznego.W ogóle tam płyn nie dochodzi ale wycieków nie zauważyłem.Hamulce są odpowietrzone i zalane nowym płynem.Prawie odpowietrzone bo z tyłu nie dało rady |
To odpowietyrzone czy nie odpowietrzone...?? |
_________________ była.... Temperówka, 92 1.6
była.... Vectra A '95 1.6 + LPG
była Vectra X18XE - nareszcie z klimą!!
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 31-12-2007, 09:46
|
|
|
pewno odpowietrznik z tyu nie dał się odkręcić to są 'z założenia' odpowietrzone a pewno nie są.... |
|
|
MarcinWrocław
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 31-12-2007, 09:53
|
|
|
He he, no właśnie - zapewne pourywane masz odpowietrzniki. Albo spróbuj odpowietrzyć poprzez poluzowanie przewodu hamulcowego od cylinderka.. Ale to są półśrodki - najpeiej kup 2 nowe cylinderki ( zapewne kosztują 20 - 30 zł ) wymoień na oby stronach, podrerguluj ręczny i porządnie jeszcze raz odpowietrz układ i misu być dobrze... |
_________________ była.... Temperówka, 92 1.6
była.... Vectra A '95 1.6 + LPG
była Vectra X18XE - nareszcie z klimą!!
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive |
|
|
|
|
szymon18a
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 98 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 13-01-2008, 11:31
|
|
|
Płyn do tylniego prawego koła nie dochodził bo przewód hamulcowy przegnił w jednym miejscu i jakiś mądry szwab zagiął go i zbił młotkiem żeby nie ciekło.to było przyczyną braku ręcznego i nie działania tylnego hamulca roboczego. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|