|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
emotikonki |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 08-07-2005, 19:42 emotikonki
|
|
|
taki jeszcze pierdołek zauważyłem jeden - emotikonki przy odpowiadaniu/pisaniu postu itp coś woooolno się ładują;
te 'standardowe' to są OK, wiadomo, ale te co się pojawiają przy otwieraniu okna wszystkich emotikonek - 'pełne' - czasem trwa to dość długo nim się pojawią, są jakby pewne freezy serwera przy ich przesyłaniu...
dodam, że występuje to na różnych przeglądarkach, niezależnie czy czysty cache/cookies czy już kopia ich jest, występuje na różnych kompach (pisałem nie tylko z domku nieraz)...
nie zawsze, ale często tak jest, że trzeba dość długo poczekać nim się załadują wszystkie w tym nowym okienku wszystkich emotikonek... może coś przestawić/pooptymalizować trza. nie wiem... |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 08-07-2005, 22:55
|
|
|
Niech tez inni sprawdza. Mi nawet na moim modemie te wszystkie ikonki laduja sie z 3-4sek.
Moze masz cos z swoim laczem? Akurat nie ma super polaczenia z naszym.
A zalaczniki do postow dobrze sie wgrywaja? |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 08-07-2005, 23:42
|
|
|
załączniki itp wszystko śmiga piknie... tylko te emotikonki coś czsami mają zwisy w ładowaniu.. odświeżenie czasem dopiero pomaga..... u mnie tera ...psostradę mam, ale np na uczelni to jest stałka liczona w dużych MB/s a efekty te same bywają.... u innych tesh.... niekoniecznie zawsze, ale się zdarza..... co ciekawe jakieś ząłączniki, avatary itp szybciutko, błyskawica, posty tesh... jedynie emotikonki i jedynie te co są w nowym oknie "wszystkie emotikony" - tylko to okno się długo ładuje i tylko jego sprawa dotyczy... nie emotikonek już w postach czy w szybkiej odp. |
|
|
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-07-2005, 09:00
|
|
|
Ja tam nie zauważyłem problemów z ikonkami ale dla mnie dodawanie do postów ogromych ilości jakiś usmieszków gifów itp to przesada. Na forum.tweak.pl jest dostępna wersja light calego forum fajne rozwiązanie dla modemowców i wiary korzystającej z gprs. |
_________________ Projektowanie stron www
Forum Renault Megane
Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98 |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-07-2005, 09:02
|
|
|
No nie wiem u mnie odpala 1-2 s. a lacza nie mam torpedy bo tylko 256
Chodzilo mi o to oczywiscie, ze laduja sie szybko. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
Krzychu
Wiek: 40 Dołączył: 03 Gru 2004 Posty: 159 Skąd: Koło / Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-07-2005, 16:13
|
|
|
Jeśli chodzi o ikonki statusów to one mają prawo ładować się troche wolniej nie ma co narzekać. Tak musi być i koniec :d |
_________________ Projektowanie stron www
Forum Renault Megane
Fiat Tipo 1.4 ie+LPG '89
Renault Megane 1.9 dTi '98 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|