|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
zegarek |
Autor |
Wiadomość |
7650
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 27-11-2005, 21:41 zegarek
|
|
|
Mam zwykły zegarek na desce pośrodku ale on strasznieszumi jak pracuje .Zaglądałem tam ale to jest zabudowane . Może ktoś ma jakiś pomysł na usunięcie tej drobnej ale denerwującej przypadłości ???/ |
_________________ TIPO 1,4 B/G |
|
|
|
|
netsat
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:18 Re: zegarek
|
|
|
7650 napisał/a: | Mam zwykły zegarek na desce pośrodku ale on strasznieszumi jak pracuje .Zaglądałem tam ale to jest zabudowane . Może ktoś ma jakiś pomysł na usunięcie tej drobnej ale denerwującej przypadłości ???/ |
Przeciez tyle co o tym pisalismy
Czytaj troszke postow kolego |
_________________ Tempra 1.6 ie /LPG 1991 rok |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:21
|
|
|
kolega nowy wybaczymy ;-)
Na poczaktu uzyj funkci "SZUKAJ" ona naprawde nie gryzie ! |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|