Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Super babcia
Autor Wiadomość
irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 20-02-2006, 08:11   Super babcia

czy ma ktoś taką babcię?

http://www.jaglarz.com/abuelatetuda.swf
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

Vipera 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 05-03-2006, 15:37   

Delikatnie mówiąc - drastyczne, ale fajne :)

irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-03-2006, 08:24   

Vipera

Orzesz ty kolego sympatyczny!!!!!!!!!!!!!:lol: W tym wieku ładować się za kółko tak potężnej maszynki? :red_kartka: a co na to pały? :bambam: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 06-03-2006, 23:46   

może ma wiek źle ustawiony w profilu a może jest tylko fanem autka a autko ojca czy kogoś póki co... eee... tam...

zresztą ja się sam mogę przyznać, że najpierw się pouczyłem trochę jak jeździć i pojeździłem (krótsze trasy raczej, najdalsze to Oświęcim -Bielsko) nim poszedłem na prawo jazdy :D bo wtedy na kursie i tak bym się nic nie nauczył albo zdawał z 2-3 razy... i to też Temperką pierwszą jechałem :D potem inne autka były dopiero...
super autko do nauki jazdy :) na poważniej
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Vipera 

Wysłany: 07-03-2006, 17:22   

irekub napisał/a:
Orzesz ty kolego sympatyczny!!!!!!!!!!!!!:lol: W tym wieku ładować się za kółko tak potężnej maszynki? :red_kartka: a co na to pały? :bambam: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od czasu kupienia tej
Cytat:
potężnej maszynki
(dzięki za dobre słowo Irekub) uczestniczę we wszystkich czynnościach obsługowo-kontrolnych i naprawczych. Prawie we wszystkie dni wolne od szkoły jadę z ojcem żeby pojeździć a przy okazji poćwiczyć to, co w przyszłości mi się przyda. Ćwiczę poza terenem zabudowanym (łąki, leśne drogi lub sadek u prababci) - Więc "pałom" nic do tego :)

unknown napisał/a:
a może jest tylko fanem autka a autko ojca czy kogoś póki co... eee... tam...

Racja, bryka jest taty, ale u nas w rodzinie nie ma moje-twoje, jest nasze

ps. wiek wprowadziłem dobrze a autko jest w rodzinie od 2002r :)

bornek 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 23-03-2006, 16:19   

Vipera napisał/a:
Racja, bryka jest taty, ale u nas w rodzinie nie ma moje-twoje, jest nasze

hehehehehehe jak to czytam to mi sie smiać chce u mnie w chacie tez tak było, jak miałem 16 lat to mieliśmy seata ibize z 93 r. z 1,2 silniczkiem to też myslałem tak jak kolega Vipera, dopóki nie miałem prawka to tak było seat jest mój i starego a jak zdałem prawko to seat momentalnie stał się tylko starego i od tamtego momentu nei widziałem ani dowodu ani kluczyków od seata, tylko ze seat sie rozbił a ja za to teraz mam dwa autka tipo i kadeta i są tylko moje a nie moje i starego TAK GO NORMALNIE ZAŁATWIŁEM chce gdzieś jechac spoko to go zawoze ale bryczki nie dostanie za ten wałek co mi odwalił jak nie miałem prawka to jezdziłem autem nawet se na egzamin pojechałem na prawko samochodem a jak zdałem tylko egzamin to stary odrazu wszsytkie klucze pochował i musiałem wtedy na autobus sie przesiąść

ja ci kolego Vipera, mówie te NASZE to jest tylko do zdania egzaminu jak zdasz prawko i se tatus pomysli ze mozesz jechać gdzie chcesz i z kim chcesz to to sie odrazu zmnieni w moje i nie ruszaj ja tez jeździłem i stary mi dawaj bo wiedział ze nie będe szalał zeby sie pałą nie wychylić a jak se pomyslał ze moge wziąść jego kochanego seatka i jechać gdzie chce z kim chce i robić co chce z seatem to mi nie dał juz w cale

ale moge sie myslic moze tylko mój stary ma takie pomysły

Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski

Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG

Moneta

Odpowiedz do tematu