|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Kostka głośników |
Autor |
Wiadomość |
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 08-04-2011, 18:23 Kostka głośników
|
|
|
Siema.
W mojej xantii wszystkie głośniki mają wyjścia na kostki, na allegro są przejściówki po 3zł, ale trzeba czekać na wysyłkę itd. A jutro trochę wolnego to chciałbym sobie złożyć głośniki na tył.
Więc co myślicie o czymś takim:
W samochodzie jest kostka iso, z wyjściem na głośniki itd, mam z tempry drugą kostkę z której wychodzą kable - z każdej około 10cm kabla + długie kabelki pod tylne głośniki.
Mój plan polega na tym, ze w oryginalną kostkę wepnę drugą kostkę z tymi kabelkami po 10 cm, ale nie wepnę w kostkę kabli do tylnych głośników tylko wyprowadzę je bezpośrednio z kostki z radia do tyłu w półkę. Co o tym myślicie? Da się w ogóle wpiąć w kostkę kable z tej strony co powinno być radio? Nie spale nic?
Dla z obrazowania zaprezentuje oco chodzi:
[radio]<-[kostka]->kable po 10cm(wpięte w oryginalną kostkę) i wyprowadzone długie kable pod tylne głośniki->[kostka oryginalna] |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|