Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
dziwne gg - pusta wiadomość
Autor Wiadomość
Luczu 

Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 18-07-2009, 18:44   dziwne gg - pusta wiadomość

Wchodzę sobie na gg a tu jakiś nieznajomy przesyła wiadomość. Patrzę, w okienku pusto dosłownie 0:/ To nie jest nawet to, że ktoś wysłał mi po prostu spację bo wtedy wychodzi w okienku normalnie numer i godzina wiadomości a teraz nie ma NIC :/ wysłałem znak zapytania i cisza - numer dostępny cały czas. Spotkał się ktoś z czymś takim ? Może jakiś bot albo co :|
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
     Moneta

stefan 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 18-07-2009, 20:51   

Nie przejmuj się, to chyba jakieś duchy internetu...moja kuzynka ostatnio dostała mejla którego data odbioru to :01.01.1970 godz 1:00, mejl jest bez tytułu, bez nadawcy i pusty w środku...;d

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 18-07-2009, 21:11   

Spamerzy wszędzie wlezą ;) Postawić BOTa, który będzie rozsyłał wiadomości jest bardzo prosto. Widocznie dostałeś wiadomość od takiego bota, ale co już tam miało być w tej wiadomości to chyba tylko sam bot wie ;)

Luczu 

Wysłany: 18-07-2009, 22:09   

mam nadzieje, że nic mi się nie zainstalowało :/ Ale w sumie antywir siedzi cicho to chyba wszystko ok
Jest
     Moneta

unknown 

Wysłany: 18-07-2009, 23:30   

w GG, przynajmniej starych wersjach bez bajerów i nowej dodatkowej masy reklam i spamu, nie ma raczej dziur by coś ci się zainstalowało, wszelkie przesłanie plików musisz zaakceptować, tym bardziej jeśli numeru nie masz nadawcy, nie był na liście , nie było więc połączenia p2p...
pewno bot od spamu jakiś, tylko się komuś zapomniało ustawić jak itekst ma bot wysłać :D spamer - lamer xD
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Luczu 

Wysłany: 18-07-2009, 23:32   

unknown napisał/a:
w GG, przynajmniej starych wersjach bez bajerów i nowej dodatkowej masy reklam i spamu

to dobrze :p Ja jestem wapniakiem jeżeli chodzi o gg i mam wersje 6 ( albo i 5 :| ) - czyli tą starą popularną :p
Jest
     Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 19-07-2009, 09:25   

Ja też mam stare GG. Nie lubię nowego, za dużo jakiś bajerów, których i tak nie wykorzystam.

Do tego banner killer i nie wiem co to są reklamy ;)

unknown 

Wysłany: 19-07-2009, 20:38   

dokładnie miszko ;) końcowa 5ka lub pierwsze 6ki i banner killer :D
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

matrix0606 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 20-07-2009, 14:15   

ja mam najnowsza wersje 8 i banner killer tez działa.

Odpowiedz do tematu