prezent dla... |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-11-2007, 20:38 prezent dla...
|
|
|
Panowie mam hmm pytanie jako ze moja kobieta ma niebawem urodziny chcialem kupic cos fajnego :-)
Upatrzylem sobie
http://www.allegro.pl/ite..._z_krakowa.html
Pytnaie tylko czy to dobry prezent....
Niedawno kupilismy mieszkanie, na dniach sie przeprowadzamy wiec tak sobie mysle ze.... polacze przyjemne z pozytecznym
Czekam na sugestie i moze inne propozycje....? |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 22-11-2007, 20:49
|
|
|
a wydaje mi sie ze to calkiem przemyslany prezent by byl, tym bardziej tak jak mowisz jeszcze przeprowadzasz sie do nowego mieszkania |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 22-11-2007, 20:54
|
|
|
Gary chcesz kupić...i to na urodziny...
Jakieś perfumy kup, niech kobieta poczuję się piękna i zauważana, a nie tylko do kuchni |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:01
|
|
|
Moim zdaniem udany prezent Ja swojej nie będe kupował, bo od rodziców mamy dostać na ślubie |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:16
|
|
|
Moim zdaniem prezent super ale moja narzeczona powiedziała że wolałaby dostać coś dla siebie także musisz zdecydować sam |
|
|
|
|
MAXIMUS
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 30 Paź 2007 Posty: 67 Skąd: Pleszew
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:23
|
|
|
Świetny zestaw,gratuluje wyboru,powiem więcej z praktycznego punktu widzenia faceta prezencik super!!!.Jednak małe ale,bo o ile facet cieszy sie z wypasionego kompletu kluczy (co w sumie dziwi kobiety),to nasze panie lubią niespodzianki z innej pułki.lubią dostawać coś wyjątkowego coś romantycznego i najlepiej NIE PRAKTYCZNEGO.To my faceci jesteśmy logiczni i praktyczni a nasze KRÓLOWE to romantyczki działające pod wpływem impulsywnych uczuć.Kiedy przynosisz jej kwiaty a ona mówi,że niepotrzebnie itd,to spójrz w jej oczy jak błyszczą. Mężczyźni są z MARSA-Kobiety z WENUS. |
_________________ Maximus |
|
|
|
|
MupiK
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:32
|
|
|
:-) Perfumy byly w zeszlym roku, a ze bardzo mi sie podobaja i jej tez to narazie nie zmieniamy.
Myslalem jeszcze o suszarce bo tez o niej przebakiwala ;-)
Kwiatki beda obowiazkowo!
Praktycznie hmm tak jednak ja lubie konsumowac a moja druga polowa lubi gotowac przynajmniej narazie :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
ubek
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:34
|
|
|
MAXIMUS napisał/a: | .Kiedy przynosisz jej kwiaty a ona mówi,że niepotrzebnie itd,to spójrz w jej oczy jak błyszczą. Mężczyźni są z MARSA-Kobiety z WENUS. |
Dokładnie tak samo wyśle, nie można kobiecie na urodziny kupować garów, lepiej seksowną
bieliznę ( praktyczny prezent bo oboje będziecie zadowoleni ) |
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:52
|
|
|
ubek napisał/a: | praktyczny prezent bo oboje będziecie zadowoleni |
Z garów też może być obustronny pożytek |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
ubek
|
Wysłany: 22-11-2007, 21:55
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | Z garów też może być obustronny pożytek |
Ale czy będą zadowoleni?? |
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-11-2007, 22:04
|
|
|
MupiK, delikatnie zasugeruję żebyś nie kupował takiego prezentu
Kobiecie kupić garnki, nawet jeśli to Ingenio?
No może jak będziecie ok. 50-tki to się ucieszy ale teraz zapewne nie bardzo.
Z pewnością oczywiście będzie udawała, że się cieszy, ale pomyśli ze strachem, że na następne urodziny jej kupisz odkurzacz albo ściereczki do kurzu Viledy
Suszarka to już dużo lepszy pomysł bo to podstawowy gadżet kobiecy |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
look.toronto
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 23-11-2007, 12:22
|
|
|
Garnki kup jej bez okazji, na pewno się ucieszy, ale co do urodzin... Ja bym ze swoją żoną nie ryzykował bo wywaliła by mnie z tymi garnkami przez okno. Zdecydowanie jestem za czymś osobistym, czymś co będzie tylko dla niej |
_________________ Pozdrawiam :-)
Gość -
Tipo 1,4s 1994r. 205kkm
LPG Tomasetto |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 23-11-2007, 12:39
|
|
|
look.toronto napisał/a: | czymś co będzie tylko dla niej |
Coś mi przyszło do głowy, ale nie mogę tego 'nagłos napisać'
Dokładnie jak chłopaki piszą wyżej, perfumy, bielizna, kosmetyki, szuszarka, prostownica, lokówka
A może jakiś talon, ale nie na balon, a na wizytę w salonie piękności, jakieś SPA, masaże itd. itp. |
_________________ klik, klik
*TempRa 2.0 8v dłubane N/A ---> 3.0 v6 w trakcie
*Tipo 2.0 16v ---> 1.6 8v HF Turbo, 200KM+ |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 23-11-2007, 13:20
|
|
|
Raku napisał/a: | A może jakiś talon, ale nie na balon, a na wizytę w salonie piękności, jakieś SPA, masaże itd. itp. |
Ty to masz chłopie łeb! dla mnie jest to najlepsza propozycja i na 100% nie bedzie sie tego spodziewać co podwoi efekt zadowolenia. |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
zibikret8
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 23-11-2007, 13:24 Prezent
|
|
|
Ja jednak dodałbym jeszcze małą wiazaneczkę Kobiety jednak to uwielbiają.Mozesz mi wierzyc.Może odrazu skromne życzenia od braci klubowiczow TT |
_________________ tempra 93 zielony metalik
http://www.tempra.org/images/userbar/tttgreen.jpg |
|
|
|
|
rob
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 487 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 23-11-2007, 13:48
|
|
|
MupiK, pomysł dobry ale raczej tego nie kupuj
lepiej dodaj ze dwie stówki i zabierz ją na romantyczny weekand do paryża
napewno lepiej to przyjmie niż komplet garów,kobiety uwielbiają romantyczne rzeczy ,a gdy dostanie garki to bedzie się cieszyć ale w duchu pomyśli : jak mógł mi kupic taki prezent!
p.s. gratuluje zakupu mieszkanka powiedz kiedy parapetówa to wpadne na bank
pozdrówka |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
|
Wysłany: 23-11-2007, 14:52
|
|
|
To ja tez doloze swoje dwa grosze. Mupik garnki to zly pomysl...bardzo zly...to tak jak by ona na przyklad kupila ci mopa bo lubisz myc podlogi...
Co do suszarki to ze swojej strony moge polecic (jesli bys sie zdecydowal):
http://www.allegro.pl/ite...esjonalna_.html
Ale tak na powaznie wiesz suszarka, lokowka itp to tez niedobry pomysl ja bym sugerowala poszukac cos na tej stronie: http://www.intymna.pl lub tej http://www.wkruk.pl
Bielizny i bizuterii nigdy dosc... |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
Tobi
|
Wysłany: 23-11-2007, 15:46
|
|
|
No cóż, jako mąż z dziesięcioletnim stażem mogę powiedzieć, że nie kupuje się kobiecie z takiej okazji praktycznego prezentu Kobieta chce się poczuć doceniona i rozpieszczana. I koniecznie kwiaty do tego |
_________________ Tempra 1.6S gaźnik + LPG
Zamawiaj jedzenie przez internet.
Moje domeny na sprzedaż. |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 23-11-2007, 16:28
|
|
|
ja swojej narzeczonej na urodziny kupiłem 22 róże(tyle lat) i telefon komórkowy o którym marzyła od dawna...
a co do garów... to wg mnie nie najlepszy pomysł... za dużo podtekstów dla kobiety... tak jak koledzy mówią. lepiej coś osobistego, sexy lub coś w tą mańkę... |
|
|
|
|
Luqas
|
Wysłany: 23-11-2007, 16:42
|
|
|
ja tez bym nie kupowal garnkow:/ garnki fajne ale tak bez okazji i nie dawaj jej perfum!!!! zapach ktory podoba sie tobie jej moze zupelnie nie odpowiadac a jesli wiesz jaka marke lubi to gdzie tu niespodzianka. powodzenia |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 23-11-2007, 16:59
|
|
|
Rzeczywiście gary nie są najlepszym pomysłem nawet jakby były ze złota i lubiła gotować to zawsze będą się kojarzyć z obowiązkiem może przyjemnym, ale pewnie nie chciałbyś, żeby w dniu swojego święta tak to odebrała.
Mogę tylko przytaknąć poprzednikom, kup coś osobistego(bielizna, biżuteria, kosmetyki itp.) oczywiście kwiaty nie zaszkodzą, niech się poczuje doceniona a nie zaganiaj Jej do garów . |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
jeryk3
Pomógł: 1 raz Wiek: 67 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 34 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 23-11-2007, 17:23
|
|
|
Witam
Mam 30 letni staż małżeński i zawsze od kiedy się znamy kupowałem żonie (wcześniej dziewczynie) dobre kosmetyki lub jak koledzy piszą seksowną bieliznę, wymarzoną sukienkę oraz co rok o jeden kwiat więcej ( taka tradycja ),ostatnio na urodziny byliśmy razem na wycieczce w Wiedniu ( płaciłem Ja trochę kosztowało ale warto było) więc z doświadczenia gary odradzam pozdro |
_________________ TEMPRA 1,8 ie 92' cat/159A4.000 Morski metalik |
|
|
|
|
MupiK
|
Wysłany: 23-11-2007, 22:52
|
|
|
Wiec tak ...
Romantyczy wypad mamy juz zaplanowany na slowacje do oravic :]
Kwiatki napewno beda... zas sie naszukam bo lubi fiolki a z fiolkami ciezko w zimie:D
Zuza bizuteria Kruka to jedna z moich ulubionych :-) jednak to juz przerabialismy :-)
Suszarke mam upatrzona taka bo wiem ze bardzo taka chciala nie wiem dlaczego moze dlatego ze ma ladny kolor:D
http://www.allegro.pl/ite...ssima_hit_.html
Talon na SPA hmmm nie znam dobrego u nas w miescie nie jestem w temacie :-)
Garnki faktynczie odpadaja zrobimy zrzute;-)
Co do perfum to jesli mi sie podobaja to jej zazwyczaj tez :-) mamy bardzo podobny gust. Pozatym jest cos w tym fajnego jesli ona wybiera zapach dla ciebie a ty dla niej:-)
Chyba bedzie jednak cos z ciuchow tylko kiedy ja wyskocze na zakupy:/ coz opusci sie jakies zajecia;-)
Rob parapetowy nie bedzie raczej bo max ilosc osob ktora jednoczesnie u nas moze przebywac to chyba 4 jesli bedzie wiecej to sie podusza niemniej jesli bedziesz przejazdem zapraszam na obiad;]
To ide rozkrecac szafe |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 23-11-2007, 23:07
|
|
|
Co do suszarki to kupiłem taką Żonie, trochę inny model takiego śliwkowego koloru i jest zadowolona.
Jakbyś się na bieliznę decydował to Konrad ma ładne komplety, kilka razy już wybierałem ( w sklepie internetowym oczywiście ) |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 24-11-2007, 08:07
|
|
|
JA bym się bał na twoim miejscu kupić ten komplet, wiesz ta patelnia wygląda solidnie i jakby chciała ją przetestować na Tobie .....
|
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|