|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Propozycja współpracy |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 29-11-2006, 12:57 Propozycja współpracy
|
|
|
Propozycja współpracy od RETROSTYL KLUB POLSKA
Cytat: |
Chciałem przesłać Państwu dane dotyczące klubu, którego jestem jednym z prezesów. W załączniku reprezentacyjne auta klubowe i nasze logo:), a poniżej krótki opis czym się zajmujemy:
Nasz klub zrzesza miłośników oraz posiadaczy samochodów zabytkowych tych z początku historycznej motoryzacji aż do roku 1989/90 (jeśli chodzi o pojazdy FSO i FSM).
Do klubu może zapisać się każdy posiadacz zabytkowego pojazdu lub miłośnik zabytkowej motoryzacji .
RETROSTYL KLUB POLSKA mimo , że jest klubem dość młodym rozwija się dynamicznie.
Staramy się stworzyć jedyny-wyjątkowy klub w który łączy zabytkową motoryzacje z zamiłowaniem do rajdów i stonowanych modyfikacji youngtimerów " RETROSTYL KLUB POLSKA". Ściśle współpracujemy z radiem internetowym http://www.bluestacja.info/. Wkrótce będziemy mieli w nim swoją audycję o klasycznej motoryzacji. W planach współpraca m.in. z klubem vipcars, która już jest realizowana i wiele, wiele innych niespodzianek.
RETROSTYL KLUB POLSKA
Jedno z młodszych szybko rozwijających się motoryzacyjnych Forum Internetowych ( zarejestrowanych jest blisko 100 osób ) o adresie: www.retrostyle.xt.pl.
Dynamika i ciekawe spojrzenie na starsze modele aut.
Ukochane samochody retro, opisane przez właścicieli / forumowiczów.
Ciekawe dyskusje i riposty oraz zdjęcia i filmy. Mały poradnik warsztatowca.
Klubowa atmosfera zachęca do pozostania na forum i stania się klubowiczem.
Serdecznie zapraszamy na nasze forum ( www.retrostyle.xt.pl ) i na naszą stronę internetową ( www.retro.klub.prv.pl ).
Z poważaniem
Pozdrawiam Prezes i Administrator forum
Michał Możyszek
"Moch"
P.S. Byłbym chętny na wymianę bannerów, linków... ogólnie WSPÓŁPRACĘ. Gdybyście Państwo mieli własne pomysły na kooperację, jestem otwarty na wszelkie propozycje. |
Możemy się oczywiście wymienić tylko linkami i bannerami, ale można też pomyśleć o szerszej współpracy. Np. wspólny zlot. Nie chodzi tutaj, że nasze auta są już tak stare, ale każdy przecież pamięta "Bandity" czy Warszawki, a z miłą chęcią by się je pewnie obejrzało jeszcze raz w nowej twarzy |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 29-11-2006, 14:55
|
|
|
Wymiana bannerem jak najbardziej.
Co do jakiś wspólnych spotów wydaje mi się, że jednak nasze auta to inna epoka....
spotkać się można-oczywiście. Ale tu raczej bardziej by pasował trabant lub garbus niż T/T
To moje skromne zdanie. |
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-11-2006, 16:07
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcą.
Nic dodać - nic ująć... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 30-11-2006, 20:50
|
|
|
z jednej strony w kupie fajniej, ale z drugiej i tak byłyby grupy... to jednak nie to sam i nie spasuje... nawet za 10 lat nie spasują razem, inny styl, epoka itp itd
no chyba, że jakimś cudem stworzyć dział połączony dla obu forów gdzie wszyscy o pierdołach będą mogli pogadać, ale dwóch forów si nie połączy... prędzej w offtopic wygospodarować link do forum 'wspólnego' o pierdołach, pogodzie, stanie dróg czy małej wymianie info o autach... jako offtopic/'z innej beczki'; albo taki mix-dział u nich a u nas link, albo.. nie wiem |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|