|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
hamulce tarczowe |
Autor |
Wiadomość |
look.toronto
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 15:27 hamulce tarczowe
|
|
|
Widziałem dzisiaj Tipka z hamulcami tarczowymi na tylnej osi. Czy ktoś może ma takie rozwiązanie, a jeśli tak to czy ciężko (i kosztownie oczywiście) jest to zrobić? Chcę założyć alufelgi a z tarczowymi z tyłu będzie ładniej to wyglądać. |
_________________ Pozdrawiam :-)
Gość -
Tipo 1,4s 1994r. 205kkm
LPG Tomasetto |
|
|
|
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 15:44 Re: hamulce tarczowe
|
|
|
look.toronto napisał/a: | Widziałem dzisiaj Tipka z hamulcami tarczowymi na tylnej osi. Czy ktoś może ma takie rozwiązanie, ale jeśli tak to czy ciężko (i kosztownie oczywiście) jest to zrobić? Chcę założyć alufelgi a z tarczowymi z tyłu będzie ładniej to wyglądać. |
Dobrze widziałeś, to standardowe i fabryczne rozwiązanie hamulców tylnej osi - tarcze z tyłu posiadają wszystkie Tipo z ABS.
Co do ceny przeszczepu tarcz na tył - temat był już kiedyś poruszany na forum i z tego co pamiętam cena nie warta jest zabawy - poszukaj w wyszukiwarce, powinno gdzieś być |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|