|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wyjazd na V Zlot |
Autor |
Wiadomość |
MarcinWrocław
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 03-04-2007, 19:46 Wyjazd na V Zlot
|
|
|
Witam. Chciałem się zorientowac kto z wybierających się na V Zlot reflektuje na wspólne spotkanie i współny wyjazd na tę imprezę.. Najprawdopodobniej zbieramy się gdzieś koło Dąbrowy Górniczej aczkolwiek ja jadę spod Bochni więc jeśli ktos jedzie z tych okolić - niech da znac.. Pozdrawiam |
_________________ była.... Temperówka, 92 1.6
była.... Vectra A '95 1.6 + LPG
była Vectra X18XE - nareszcie z klimą!!
C5 FL 2,0 HDI Break Exclusive |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
|
Wysłany: 03-04-2007, 20:01
|
|
|
No więc tak jak pisałem wcześniej na ostatnie dni przed będe wiedział dokładnie w który dzień pojade ale będziemy jak coś mogli się spotkać w okolicach NH bo pisałeś że będziesz objeżdżał kraków tymi okolicami więc ja sie chętnie z tobą załapie |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
MarcinWrocław
|
Wysłany: 04-04-2007, 17:58
|
|
|
Ok, jakby co to i tak dogadamy to dokładnie parę dni przed wyjazdem, bo to różnie może być.. Zobaczymy czy więcej ludzi się zareflektuje.. Pozdrawiam |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-04-2007, 10:12
|
|
|
No ja tam raczej nie piszę się na wspólny wyjazd,bo raczej utrudniał bym podróż innym.
Jako że jadę z rodzinką i psem na pokładzie ,mam zamiar dowieźć wszystkich tam i spowrotem w całości to na A4 zajmuję prawy pas i grzeczniutko jadę dostosowując prędkość do warunków na drodze i w samochodzie.
A te w samochodzie bywają czasem poważnym utrudnieniem -jak dzieciaki nie chcą pić to jeśc albo mieszają w płytach,albo piesek musi sprawdzić co się dzieje z przodu,albo im za głośno gra radio albo za cicho,więc ujeszcze pilnowanie się grupy to troszke za duzo na moją biedną główkę.
A więc do zobaczenia w Olsztynie. |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
MarcinWrocław
|
Wysłany: 05-04-2007, 18:52
|
|
|
Robert - wiesz - nikt nie chce się pozabijac podczas dojazdu na zlot. Aczkolwiek ja już tyle razy zjeździłęm A4 że dla mnie prędkośc przelotowa to 140 - 150 km/h. I podeejżewam że z dzieciakami i pieskiem także bym raczej tyle nie grzał.. Więc rozumiem Cię doskonale. Aczkolwiek zerknij na forum bo byc może będą jechali ludzie o podobnych problemach do Twoich ( ) i się uzupełnicie...;) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|