|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nowa w rodzinie |
Autor |
Wiadomość |
matizz86
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 06-03-2009, 12:34 Nowa w rodzinie
|
|
|
kiedy odstawiałem kolegę na dworzec kolejowy w Wysokiej Kamieńskiej jakieś dwa tygodnie temu zaświecił mi Sie "żyd" na cyfer blacie w temperówce więc zajechałem na stacje paliw i moim oczom ukazała się zaśnieżona znajoma bryła. To była ona ... Tempra S.W. Będzie moja... to pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. odstawiłem kupla na pociąg i wróciłem na ową stacje dowiedzieć się więcej o obiekcie mojego pożądania. okazało się że auto szuka nowego właściciela. pracownik stacji wręczył mi kluczyki w celu wykonania jazdy testowej. po odśnieżeniu samochodu wsiadłem do środka i przekręceniu kluczyka usłyszałem piękny klekot fiatowskiego Diesla . deska digital, el. lusterko <niestety tylko jedno-prawe> el. szyberdach, centralny zamek, el. szyby. od pierwszego marca jestem jej szczęśliwym posiadaczem. wczoraj zmieniłem przednie głośniki na pioneer'y i dodałem tweetery ALDA do bagażnika trafił woofer blaupunkt. postaram się dzisiaj dołączyć fotki i zamówię klubowe naklejki |
_________________ tempra 1.9 s.w td intecooler
///// ti amo Fiat
I T A L Y D E S I G N |
|
|
|
|
Szczęściarz
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 263 Skąd: Gorlice
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-03-2009, 12:50
|
|
|
matizz86, foty, foty, foty! ... Z opisu zapowiada sie fajna bryka. I odrazu pytanie...Czy temperki SW wychodziły z analogiem?? czy we wszystkich jest digital. |
_________________ Było ///// TIPO 1.4 ie (195 000km) 1990 r... umarło śmiercią tragiczną 23.01.2008 około godziny 21:30
Jest Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V (360 000km) 2002 r. Kupiona w 2008. Jest 2017 - nadal niekapryśna |
|
|
|
|
matizz86
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 06-03-2009, 13:01
|
|
|
moje wczesniejsza temperka którą mam w aviatarze ma analoga z obrotomierzem
** Dodano: 02-05-2009, 10:17 **
mam w końcu fotki
http://forum.tempra.org/album_personal.htm |
_________________ tempra 1.9 s.w td intecooler
///// ti amo Fiat
I T A L Y D E S I G N |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|