|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nikt nie odpowiada na dopisany post |
Autor |
Wiadomość |
golcu
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 35 Skąd: Mikołów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-10-2007, 19:16 Nikt nie odpowiada na dopisany post
|
|
|
Mam problem z elektryczną regulacją nawiewu która jest opisana tutaj:
http://forum.tempra.org/t...iewu-vt1368.htm
Ostatnio ktoś tam zaglądał w maju, ale że mam ten sam problem, dopisałem się właśnie do tego tematu. Jestem nowy na forum i z tego co wiem należy się właśnie dopisywać do tematu żeby nie zaśmiecać forum, ale ja się dopisałem tam ponad dwa tygodnie temu i nikt nie odpisuje. Czy powinienem w tym wypadku założyć nowy temat i wszystko opisać na nowo, czy cierpliwie czekać ? Może wszyscy to czytają ale nikt nie wie i dlatego taka cisza ? Jednak wydaje mi się że temat się zakurzył... |
_________________ Fiat Tempra 1.6 ie LPG 92' digital 159.A3.046 digiplex 2 |
|
|
|
|
Adonay
|
Wysłany: 07-10-2007, 19:38
|
|
|
Piszcie dalej, że nikt nie odpowiada na posta (po prostu nie wyciąga go do góry jeśli odpisuje ta sama osoba, która jest autorem ostatniego posta) to może w końcu miszko zareaguje na moją prośbę stworzenia i przyklejenia tematu, w którym umieszczałoby się prośby o wyciąganie tematów |
_________________ był : Tipo 1.4
są : Ford Fiesta 1.3
Opel Astra 1.4 16V |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 07-10-2007, 20:21
|
|
|
By the way, przedwczoraj robiłem małą zmianę na forum.
Podczas odpowiadania pod sobą, gdzie scalane są posty dany post zostaje oznaczony jako nieprzeczytany dla wszysktich.
Czyli jak Twój post jest ostatni i napiszesz coś pod nim, to standardowo jest tak, że post dany scalany jest i tylko tyle, a teraz będzie oznaczony jako nieprzeczytany.
Wszystko fajnie, tylko modyfikację którą wprowadziłem coś "szlak" trafił i musze poprawić, a z czasem przez ten weekend było u mnie tak sobie.
Dam znać jak mi się uda to poprawić, może dzisiaj dam radę. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
golcu
|
Wysłany: 07-10-2007, 20:35
|
|
|
Nie chodzi mi o scalanie postów, tylko o to, że przez dwa tygodnie nikt mi nie odpowiedział.
Mój post był ostatni 20-09-2007, trzy dni później coś pod nim napisałem, ale tak czy tak post przede mną był napisany 16-05-2007 czyli 4 miesiące temu. Więc się zastanawiam czy 20 września jak mój post był ostatni, to temat się odświeżył ?
Wczoraj założyłem nowy temat z pytaniem o obroty po odpaleniu silnika i w ciągu godziny dostałem odpowiedź, a w tamtym o pamięci sterowania nawiewem przez ponad dwa tygodnie żadnego zainteresowania... |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 07-10-2007, 20:47
|
|
|
Dlatego pisałem By The Way To o czym pisało służyło by "wyciąganiu" postów które w jakiś sposób zostały pominięte i autor pytania chce, zwrócić uwage po czasie.
Powracając do tematu. Widocznie, albo Twój post poprostu był jakoś przeoczony przez osoby mogące udzielić pomocy lub nikt nie umiał sensownie odpowiedzieć.
Jeżeli nadal nikt Ci nie odpisał, to wymaż tamten doklejony post i utwórz nowy temat.
Jest więciej prawdopodobne, że ktoś się nim zainteresuje. |
|
|
|
|
golcu
|
Wysłany: 07-10-2007, 20:58
|
|
|
miszko napisał/a: | Dlatego pisałem By The Way |
Rzeczywiście Nie zwróciłem uwagi.
Chyba zrobię tak jak mówisz i założę nowy temat, ale jest to tępione przez wszystkich (mnie również) lekkie zaśmiecanie forum, bo w tamtym jest mój problem opisany wraz z częściową odpowiedzią. |
|
|
|
|
Adonay
|
Wysłany: 08-10-2007, 09:04
|
|
|
miszko napisał/a: | Czyli jak Twój post jest ostatni i napiszesz coś pod nim, to standardowo jest tak, że post dany scalany jest i tylko tyle, a teraz będzie oznaczony jako nieprzeczytany. |
No nareszcie To ja poodświeżam swoje zapytania
Thx miszko |
_________________ był : Tipo 1.4
są : Ford Fiesta 1.3
Opel Astra 1.4 16V |
|
|
|
|
miszko
|
Wysłany: 08-10-2007, 09:35
|
|
|
Jeszcze to nie dziala... to znaczy napisalem juz co trzeba, sprawdzalem i nie dziala. Tak wiec cierpliwosci, bo musze przejrzec jeszcze raz kod. Dam znac jak ruszy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|