Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszeżane stalówki w Tipo....
Autor Wiadomość
kkocurekk 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 16-05-2009, 17:13   Poszeżane stalówki w Tipo....

Jest zagadka powiedzcie mi czy ktos z was widzial Tipo na szerokiej stali? ja osobiście jeszcze nie widziałem nawet na necie a ciekawi mnie jak by wyglądało na takich felgach jak cos to proszę o foto :)

Bdm 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 16-05-2009, 18:40   

załóż felgę odwrotnie i będziesz miał na żywo..... 14" poszerzona wyglądała by głupio i ciężko kapcie dobrać, a stalowe 15" kosztują 100 mniej niż w miarę przyzwoite alu....

SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
     Moneta

mrk69 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 16-05-2009, 21:43   

Bdm$ka, stalowa 14'' byłaby zajebista. Takie szpulki + gleba i jechane. Ja widziałem takie Tipo, a jak założysz odwrotnie to powodzenia ;D w jeździe i naprawach :lol: Chciałem kiedyś takie zamówić, ale koleś, z którym byłem umówiony zamknął interes i już w sumie nie szukałem. 50 zł chciał od przeróbki, ale materiały moje. Z oponami szału nie ma, bo najpierw sprawdzasz jakie są, a potem poszerzasz, no i zawsze pozostaje kwestia naciągu małej opony tak, że zrobi się pasująca :lalala:

Świstak 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 17-05-2009, 00:46   

jest też opcja odwracania felg, co prawda to nie jest szersze wtedy ale optycznie wydaje się szersze, jest to o tyle proste że polega na "rozspawaniu felgi odwróceniu środka i wspawaniu go spowrotem. tak się robiło w 126p żeby wyglądało szerzej a nie męczyło silnika. Auto jest wtedy ciut szersze i poprawiaja sie jego właściwości jezdne zwłaszcza w zakrętach. taki zabieg kosztuje grosze, a dobrze przespawana 15" wygląda świenie
     assistance   Moneta

kkocurekk 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 17-05-2009, 09:24   

no jeżeli chodzi o samo poszerzenie to mial by mi kto to zrobić tylko kosztowało by to gdzies w granicach 400 zeta no i do tego jeszcze opony tak ze nie za fajnie i jak by sie jeszcze okazało ze nie będzie fajnie wyglądać to juz w ogóle dlatego chciałam zobaczyc jak to wyglada kumpel ostatnio robił takie do golfa i całkiem fajnie

** Dodano: 22-05-2009, 22:48 **
no i jak chlopaki widzial kto kiedy takie cos i ma moze fote?

Odpowiedz do tematu