Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ladny koniec dnia....
Autor Wiadomość
MupiK 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 05-12-2005, 23:57   ladny koniec dnia....

Dzien mialem do d....
ale mniejsza z tym
siedze sobie robie sprawka po czym sis przyszla powiedziec ze jakis klakson dzwoni od 5 min na dworze no to patrze co tam sie dzieje a tam hmm ze 4 auta na awaryjnych no to wzialem psa ubralem sie zeby obejrzec co sie tam dzieje.
Wyszedlem a tam juz 2 karetki 2 wozy strazackie i chyba ze 3 policje :/
No to wiadomo cos sie stalo tylko co...
Podszedlem troche blizej i co widze ...
skoszony znak drogowy,skoszona latarnia, na niej zawiniete cos co przypomina BMW zatrzymalo sie na betonowym kwietniku
Ktos wrzucal zdjecia corsy ze slupem... to byl podbny widok tlyko bmw jak puszka...
U mnie na ulicy jest kostka brukowa i w taki dzien jak dzis jest max slisko! pewnie przecenil swoje mozliwosci bo predkosc musiala byc ogrmna sadzac po zniszczeniach nie wierze ze bylo to 50-60 czy nawet 70 wiem ze potrafia tu ludzie grza grubo ponad 100 i wiecej ehhh
1 Karetka odjechala wczesniej przed chwila odjechala 2 karetka niestety bez sygnalu :(

[*]

Moze pare osob mnie wyklnie po co pisze takie rzeczy ale pisze po to ze moze niektorym pobudzi to wyobranzie jeszcze bardziej!
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 06-12-2005, 00:40   

Ano niektorym brakuje wyobrazni.... i to jest cena. A o taka kolizje/wypadek bardzo latwo. Jak juz sie wpadnie w poslizg to malo osob z tego wychodzi. Kosta/bruk sa najbardziej zdradziecikie.

Jarek 5TT 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 06-12-2005, 21:50   

miszko napisał/a:
Ano niektorym brakuje wyobrazni....

A tak tak bo mają płaski mózg ,- poślizg -, raz byłem świadkiem naocznym jak jadąy przede mną skład meś 124 laweta na niej mondzio , jeden ruch niedoświadczonego kierowcy (prawko C to nie wszystko) i cały zestaw zaczął tańczyć po suchutkiej autostradzie jak piłeczka odbijając się od band ,dzięki Bogu nikomu z ludzi nic się nie stało i skład się nie rozpiął bo wylądował bym na nim i czy myślicie że ONI mają wyobraźnię
     Moneta

Alan 

Województwo: Opolskie
Wysłany: 07-12-2005, 00:16   

tak czytam i mysle ze nie tylko ja mialem przesrane:/ dzis pierwszy raz tempra mi sie zbuntowala.Zgasly wszystkie kontrolki a tu snieg sypie wieje ciemno zimno i ponuro a ona nie chce jechac:/ po kilku minutach okazalo zie ze pekla klema ale com sie na przeklinal to moje [-( a tak na marginecie nie tak dawno byl u nas(w opolskim) wypadek ktory daje mocno do myslenia ale nie moge znalesc postu do ktorego by wsadzic zdjecia tak aby nie wywolac niesmaku
     assistance

Odpowiedz do tematu