|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Linka od prędkościomierza |
Autor |
Wiadomość |
arti
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-06-2007, 17:35 Linka od prędkościomierza
|
|
|
Mam poważny problem, niemoge odkręcić linki od prędkościomierza. Ukręciła mi się w środku, kupiłem nową, ale za cholere niemoge odkręcić jej od skrzyni. Z racji tego, że nieposiadam oprzyżądowania, próbowałem różnych metod, ale nic z tego. Może ktoś wie czym to cholerstwo odkręcić??? Chyba potrzeba jakiś specjalny klucz ale jaki? |
|
|
|
|
gulczas
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 28 Cze 2005 Posty: 171 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-06-2007, 17:57
|
|
|
Powiem ci szczerze, że u mnie poszła lekko a jedyne oprzyrządowanie to kombinerki jakie użyłem.
Weź pryśnij ten pierścień WD40 albo innym specyfikiem i spróbuj albo kombinerkami jak ja albo kluczem francuskim małym (wiem że jest tam maluśko miejsca). |
_________________ FIAT Tipo 1.4ie 1994r SREBRNY a jest BRAVO 1.8 GT
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|