|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
digital albo analog? trudno zmienić? |
Autor |
Wiadomość |
Grucu
Wiek: 48 Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 30 Skąd: Sulejówek k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 28-10-2005, 19:10 digital albo analog? trudno zmienić?
|
|
|
witam.
mam pytanie. chciałbym zmienić licznik digital na zwykły. czy są jakieś przeszkody prócz kupna samego licznika? czy to jest wykonalne? wystarczy przelozyć, czy jest więcej z tym zabawy? |
_________________ grucu
TIPO 159.A6 |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 28-10-2005, 19:47
|
|
|
Jeśli nie śmigasz w elektryce to nawet nie zaczynaj.
Po pierwsze trzeba przerobić wtyczki bo się różnią
Po drugie zabawa z linką
Po trzecie jest kilka rodzai desek z różnymi wskaźnikami od CHECK CONTROL i trzeba się napocić aby wszystko uruchomić.
Mi się to udało ale trochę śmigam w temacie.
Moje wrażenia drugi raz nie podejmował bym się takiego zabiegu.
Bo kosztowało mnie to dużo nerwów. |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 28-10-2005, 22:47
|
|
|
Aj no niezniechecaj kolegi :-)
Poczytaj na forum duzo o tym bylo naprawde duzo niezla ksiazke mozna by napisac ;-)
A potem podejmij decyzje |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-10-2005, 23:45
|
|
|
Grucu napisał/a: | chciałbym zmienić licznik digital na zwykły. |
A co, digital się zepsuł? Bo innego powodu do wymiany nie widzę... Analog mają wszystkie prawie auta w Polsce, nie możesz zostac przy cyfrowym i mieć coś innego? |
|
|
|
|
Grucu
Wiek: 48 Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 30 Skąd: Sulejówek k/W-wy
|
Wysłany: 29-10-2005, 17:05
|
|
|
niestety w elektryce jestem mało kumaty. mam drugie tipo z digitalem. wystarczy mi. poza tym poprzedni właściciel jakiś wieśniak pomalował wyświetlacz na niebiesko, a całą obudowę na srebrny mat. tragedia. Nie mogę się również przyzwyczaić do "kreskowego" obrotomierza. chyba, że sobie kupie dodatkowego okrąglaczka i zamontuje na desce....hmmm...
ale dzieki. |
_________________ grucu
TIPO 159.A6 |
|
|
|
|
dziura.arek
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Lis 2004 Posty: 690 Skąd: Kraków - Zielonki
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 30-10-2005, 18:42
|
|
|
Powiec wieśniakowi że jest BARBARZYNCĄ |
|
|
|
|
Erewan
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 397 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-10-2005, 22:34
|
|
|
Grucu napisał/a: | Nie mogę się również przyzwyczaić do "kreskowego" obrotomierza. |
A co w nim takiego dziwnego jest? Bardzo czytelnie pokazuje ile masz oborotów... z dokładnością do 100obr/min, ale po co Ci więcej? Zdaje się,że niektórzy szukają na siłę wad digitala, bo "niemodny" jest... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|