_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 13-06-2008, 22:42
Rozumu wcale, ślisko jak jasny gwint a koleś trzyma sobie jedna ręka kółko jak by sobie cycka doił, nawet jak hamował na dołożył drugiej ręki naprawdę mało brakowało a by sie nadziali na te rurki czy co tam było na tej przyczepce i byłby filmik już na inny portal. Jeszcze się cieszą jak małe dzieci !!! jak ktoś od nas to lepiej się nie przyznawać.
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
Wysłany: 14-06-2008, 11:50
no , debilizm, przegięli nieco; ja czasem jak mnie bardzo czas goni też lecę dużo za szybko (zwłaszcza teraz ), fakt, ale zawsze zostawiając sobie odpowiednie pole do hamowania i widoczność jak najdalej, a omijać w takim miejscu to bym tego nie robił; to jak wyprzedać przed wzniesieniem, to są akcje cystej głupoty; poza tym lał się jeździ grzecznie bo nigdy nie wiadomo kiedy się uśliźnie coś, Ci tu mieli fuksa i tyle bo faktycznie gościu się nie przyłożył do zachowania dobrej kontroli nad autkiem (zapewnienia) tylko cisnął i przypadkowo odbił; ech.... można jeździć szybko ale nie wszędzie i nie zawsze, nie wszędzie też można się cisnąć na siłę....
Obstawiam k. siły hamowania , pewnie nie hamowały im tylnie koła - też tak miałem i wtedy auto to był kamień ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.