|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tempra turbo!!! |
Autor |
Wiadomość |
AJS SERVICE
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 15-04-2006, 20:16 Tempra turbo!!!
|
|
|
http://www.tempra.ws.nom.br/index3.html
Tyle lat robie Tempry ale tego to jeszcze nie widziałem!!!!!! |
_________________ Warszawa-Elsnerów ul Jesiotrowa 23
tel.kom. 607 253 118
Tempra lub Tipo 10% rabatu
|
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-04-2006, 21:06
|
|
|
:-)
hihi ciekzawe czy ktorys z klubowiczow sciagnie kiedys takka temprunie :-)
Sliczne autko i musi miec niezly wykop wedlug danych z tabelki :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 15-04-2006, 23:00
|
|
|
coś się mi stronka nie otwiera cała... a zdjęcie T Turbo gdzieś już było na forum.... ciekawe tylko ile to ma mocy i jak śmiga.... wnętrze chyba miała już tofas'owe, nie "kloc" prostokątny i mocowanie lusterek i inne dodatki ładniej wyprofilowane.. chętnie bym poczytał jakie to ma osiągi |
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 16-04-2006, 12:45
|
|
|
To ja zarzuce troche danych spisanych z tej stornki
V-max - 220 Km/H
0-100 km/h -8.2 "
Moc - 165 HP
Jak dla mnie mysle ze by starczylo :-) |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Mucha
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-04-2006, 13:03
|
|
|
A ja jestem zainteresowany ile pompuje ta jej turbinka Jesli by ktos wiedzial prosze o info |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|