Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
pisze prace
Autor Wiadomość
soldys23 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 14-05-2006, 14:39   pisze prace

Ja znowu ten nie doszły fachowiec potrzebuje wyniki badan analizy spalin roznych pojazdów wielu ludzi za pewnie ma do tego dostep i prosze o pomoc Nawet w ksiazce z gazy takie badanie znaczy jego wynik byc powinno- w karcie homologacyjnej prosze o te dane bo inaczej popłyne

o przdało by sie jeszcze z czym sa te wyniki zgodne chodzi o rozporzadzenia i takie tam mój adres soldys21@interia.pl jakby co

ja szukam i szukam i nic bładze po omacku

:sciana:

unknown 

Wysłany: 14-05-2006, 15:10   

a próbowałeś przypadkiem póść najłatwiejszą drogą :P ?
może niektórzy mają, ale sam poszukaj, trochę czasu zajmie, ale trudno;

http://www.google.com/sea...=utf-8&oe=utf-8

czy prędzej

http://www.google.com/sea...rmy&btnG=Szukaj

a! please... używaj choć kropek jak kończysz zdanie; ortografię to już zleję :D ale bez kropek ciężko czasem odkodować za 1-szym razem... :roll:
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 14-05-2006, 15:55   

Soldys23 napisał/a:
Ja znowu ten nie doszły fachowiec potrzebuje wyniki badan analizy spalin roznych pojazdów wielu ludzi za pewnie ma do tego dostep i prosze o pomoc Nawet w ksiazce z gazy takie badanie znaczy jego wynik byc powinno- w karcie homologacyjnej prosze o te dane bo inaczej popłyne

Czy Ty jesteś Polakiem???
Ja niewiele z tego zrozumiałem :doubt:

assistance   Moneta

unknown 

Wysłany: 14-05-2006, 16:02   

Emf napisał/a:
unknown napisał/a:

Czy Ty jesteś Polakiem???
Ja niewiele z tego zrozumiałem :doubt:

kogo i jak cytujesz? to nie ja napisałem ;D tylko kol. soldys. , a nie [quote="Emf"]
unknown napisał/a:

chyba, że to błąd forum;
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

soldys23 

Wysłany: 14-05-2006, 16:12   

Tak jestem POLAKIEM a faktycznie pisownia w szeroko rozumianym znaczeniu to nie jest moja dobra strona. bede sie starał zeby tu za duzo syfu nie wrzucac ale powaznie potrzebuje pilnie takie wyniki moga byc nawet wymyslone byle w miare wiarygodne a pomyslec mam poetów w rodzinie pokreciło sie nic pozdrawiam n tak przez gogle to juz rok szukam :aniolek:

Emf 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 14-05-2006, 18:10   

unknown napisał/a:
kogo i jak cytujesz? to nie ja napisałem ;D tylko kol. soldys.

Sorki Unk ale to wina forum.
Już kilka razy to się zdarzyło i to nie tylko mi.
Już poprawiłem :)

assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu