|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
propozycja odnośnie Allegro |
Autor |
Wiadomość |
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 14-02-2007, 23:40 propozycja odnośnie Allegro
|
|
|
przeglądając dział allegro zauważyłem ze większość a w zasadzie prawie wszystkie posty zawierają linki do nieaktualnych akcji.Ni wiem ale chyba niepotrzebnie zaśmiecają forum więc moze by je tak usunąć.
No juz słyszę jak Miszko mówi sam sobie usuwaj jak nie masz co robić.
więc to tylko taka moja mała propozycja ot na wolną chwilkę dla Mod Team,w długie zimowe wieczory... |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-02-2007, 16:22
|
|
|
Niech sobie leżą Co prawda mówisz słusznie, że dużo z tych aukcji już jest nieaktualnych, ale czasami były jakieś rozmowy co do nich. A temat niech leży podlinkowany, wtedy rozmowy o aukcjach nie rozjeżdzają się po całym dziale tylko są w jednym miejscu. Miejsca na serwerze mamy dużo więć nie ma się czym martwić. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
rozmuss9
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-02-2007, 16:53
|
|
|
a ja chcialem dodac ze z takiego linku mimo to ze jest nie aktywny idzie duzo sie dowiedziec. Np dzieki tej stronie http://www.allegro.archiver.pl/
Co prawda zdjec na niej nie zobaczymy ale czego tyczyla sie aukcja i jaki miala opis owszem.
Pozdrawiam |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-02-2007, 23:40
|
|
|
... i jeszcze broniąc ojca prezesa dyrektora linki z Allegro prócz przydatności+archiver'a nie są aż takim spamem by od razu koniecznie usuwać... gorszym spamem są posty #$%^#%^& lub fajnie | spoko | ok | ja też i podobne masowo na wejściu nabijane przez spammerów liczących na nie wiadomo co i po co; to głwnie się czyści, a nie tam parę linków; ale po czasie i allegro będzie pewno pod lupą, niech sobie jeszcze póki co pożyje; |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|