|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wrocław - gdzie podjechać na regulację zaworów? |
Autor |
Wiadomość |
TiP016V;)
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 178 Skąd: WRC
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 01-11-2007, 20:13 Wrocław - gdzie podjechać na regulację zaworów?
|
|
|
tylko jakiś sprawdzony warsztat, bo już mam dość kombinatorów... |
|
|
|
|
RobertWroc
Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 516 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 01-11-2007, 22:47
|
|
|
mogę Ci polecić dobry,ponoć najlepszy,nie robiłem tam Tipo lecz cromę-zresztą jeszcze rzadszy i dziwniejszy samochód dla wielu mechaników.
Warsztat jest na ul. Bardzkiej.I tu jest kłopocik bo ciężko jest mi podać adres.
Ale jakos Ci wytłumacze.Mam nadzieję że wiesz gdzie jest Bardzka.
Jadąć w kierunku na Strzelin,mijasz po lewej kościół(taki krągławy) Św.Ducha,jedziesz dalej,mijasz stację BP,zaraz za nią MC donalda,za nim sklep Champion, ok 20m dalej kończy się wysepka rozdzielająca pasy ruchu i droga staje się dwukierunkowa i tu UWAGA!!!!!!!!!
Natychmiast za tą wysepką skrencasz w lewo ,przecinasz pas ruchu w stronę miasta i wjeżdzzasz przez bramę na teren zakładu.(qrcze mieszkałem 10 lat na przeciw niego a dziś nie pamiętam jak się nazywał) za budynkiem po lewej już jest zakład.
Nie licz że uda Ci si.e odrazu załapać,masz tydzień czekania minimum na swoją kolejke.I nie stresuj się brykami jaki tam robią.
Facet który to robi nie wybrzydza i nie zdziera.A co najważniejsze nie boi się makaronów,jak twierdzi na nich kiedyś się uczył.
Mam nadzieję że pomogłem,i że trafisz-bo jak wiedziesz na Bardzką droga prosta,prościutka..... |
_________________ Było Tipo 1.4ie + lpg(koszmar) Była Croma 2.0ie 16V umarła. Była Dedra 1.8 ie LPG. Była Delta II 1.6 bez LPG.Byłą Kappa 3.0V6,
Jest Alfa Romeo 156 1.8TS |
|
|
|
|
TiP016V;)
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 178 Skąd: WRC
|
Wysłany: 01-11-2007, 22:51
|
|
|
Dzięki, wiem mniej więcej gdzie to jest a ten sklep to nie jest już Champion, a Carrefour |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|