|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dylemat-sprowadzenie anglika. |
Autor |
Wiadomość |
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 04-06-2012, 23:39 Dylemat-sprowadzenie anglika.
|
|
|
Mam dylemat.Po wyspie jeżdżę Alfą 156 SW 2.0 TS CF3 i po wakacjach wracam do kraju.Aktualnie zastanawiam się czy dokładać do niej i zabrać do Polski , i tam sprzedać na części (wolałbym w całości) czy dojechać do przeglądu i sprzedać lub oddać na złom.Szkoda takiego egzemplarza gdyż mam udokumentowany przebieg z każdego przeglądu od 2004 który wynosi teraz 58 tyś mil.Jeśli ktoś potrzebuje na SWAP-a można się zgłaszać.Jest jeszcze jedna opcja:kupić zarejestowaną w Polsce z zajechanym silnikiem i przekładać ,ale nie potrzeba mi kolejnego pojazdu. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 05-06-2012, 09:03
|
|
|
W całości ciężko żeby ktos to kupił - w alfach trzeba ścianę grodziową swapować, na części prędzej ktoś to wezmie, jak byś jakimś freelanderm przyjechał to był bym pierwszy w kolejce |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-06-2012, 13:19
|
|
|
Bdm napisał/a: | jak byś jakimś freelanderm przyjechał to był bym pierwszy w kolejce |
Przyjechać można tylko go sprzedać pożniej i nie stracić to jest problem.Gdybyś sobie upatrzył jakiegoś to moglibyśmy pogadać. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|