|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Gdzie szybę przednią do Tempry |
Autor |
Wiadomość |
Witek
Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 04 Lis 2005 Posty: 28 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-04-2006, 11:26 Gdzie szybę przednią do Tempry
|
|
|
Drodzy Koledzy i Koleżanki gdzie w Wawie za rozsądne pieniądze wymienić przednią szybę w Temprze. Nosiłem się z tym zamiarem od jakiegoś czasu ( bo była bardzo porysowana od wycieraczek ). Jednakże wczoraj zarobiłem w nią kamieniem w czasie.
Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ( prawda? ) Wkońcu wymienię tylko gdzie i za ile ?
Pozdrawiam Wszystkich życząc spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz wszelkiej pomyślności...........
Witek |
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-04-2006, 14:24
|
|
|
Witaj.Na Żoliborzu,ulica Mickiewicza przed Potocką po prawej stronie jest firma montująca szyby do wszelkich marek.Czy i do Tempry-tego nie wiem,natomiast jeśli jesteś zainteresowany to mogę się u nich dowiedzieć i ewentualnie podać Ci bardziej konkretną odpowiedź.Dla mnie to żadna fatyga,bo mieszkam bardzo blisko.Pozdrawiam i również życzę spokojnych i zdrowych Świąt. |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
AJS SERVICE
|
Wysłany: 14-04-2006, 18:29
|
|
|
Witaj, szybko i tanio zamontują ci szybę W-wa ul. Łodygowa nie pamietam nr. ulicy ale łatwo ich znaleźć bo mają dużą reklamę przy samej ulicy ,jadąc od Warszawy w kierunku Ząbek to będzie po lewej stronie. |
_________________ Warszawa-Elsnerów ul Jesiotrowa 23
tel.kom. 607 253 118
Tempra lub Tipo 10% rabatu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|