|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nadkola tył Tempra/Tipo z PCV |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 29-06-2006, 10:36 Nadkola tył Tempra/Tipo z PCV
|
|
|
Może już ktoś próbował?
http://www.allegro.pl/ite..._tipo_tyl_.html
Wpierw by trzeba dobrze zakonserowowac nadkola, a pozniej dopiero moze na rozgrzaną mase srodka konserwujacego to "przykepic" i dodatkowo jeszcze gdzies przykrecic.
Co wy na to. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 29-06-2006, 12:12
|
|
|
Właśnie tak Miszko mam zrobione.Najpierw zakonserowałem całe autko a potem założyłem nadkola.Dodatkowo użyłem po dwa blachowkręty żeby ich nie zgubić.Miszko tylko najpierw popytaj w sklepie,bo ja u siebie płaciłem po 25zł sztuka,więc troche drogo ma koleś.No i każde pasuje do każdego autka.Czy to Tipo czy Tempra lub jeszcze kombi to nie ma znaczenia. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
cornelito
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-06-2006, 14:02
|
|
|
Mam tez takie zalozone dzieki czemu nie wyzarlo mi dziury w błotniku. Bardzo dobra rzecz tylko trzeba sie troche pogimnastykowac zeby to w miare ładnie zalozyc. |
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 29-06-2006, 17:22
|
|
|
cornelito napisał/a: | Mam tez takie zalozone dzieki czemu nie wyzarlo mi dziury w błotniku |
Ja nie zdazylem ale też się zastanawiam nad takimi
Potrzebuje jeszcze te osłony, ktore są przykrecone do zderzaka zeby na tlumik nie lecialo ale nigdzie nie moge znaleźć... |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
rochaz
Województwo: Other
|
Wysłany: 03-07-2006, 08:35
|
|
|
Takie plastiki mialem dawno temu w duzym fiacie i naprawde to dobra rzecz. Fakt trzeba sie nagimnastykowac by to zainstalowac ale wydaje mi sie, ze warto. |
_________________ ...a ja miałem kierownice po stronie pasażera...
...1,6 ie...
Sprzedałem.Żałuje.Mam zdjęcia... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|