|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pytanie... |
Autor |
Wiadomość |
Wujek
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:08 Pytanie...
|
|
|
Chciałbym sie dowiedzieć czy nie przegapiłem terminu składki. Przez długi czas nie miałem dostępu do sieci. Bardzo proszę o odpowiedź |
_________________ ....Tempra 1.4 i.e...ma nowego właściciela |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 21:56
|
|
|
No z tego co ja wiem to termin był do końca lutego, ale na pewno jeszcze można wpłacać |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 22:26
|
|
|
To znaczy to jest tak.
Wplacac mozna przez caly rok. Kiedys na spotkaniu klubowym w Koninie ustalilismy, ze miesiac luty wyznaczymy jako miesiac wplat od klubowiczow. Tak zeby zebrac $$$ przed zlotem. Ale jesli ktos tego nie zrobil to oczywiscie moze wplacic pozniej. Ja wplacalem skladke klubowa dopiero na zlocie. Tak wiec bez obaw. Mozna wplacac.
Wieciej w tym poscie -> Klik |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Wujek
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 30-05-2006, 17:23
|
|
|
Wczoraj po południu wpłaciłem pieniądze powinny już nie długo znaleźdź się na koncie
pozdrowionka |
_________________ ....Tempra 1.4 i.e...ma nowego właściciela |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|