|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Proszę o radę. |
Autor |
Wiadomość |
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 07-01-2006, 21:04 Proszę o radę.
|
|
|
Witam wszystkich.Mam pewien problem dotyczący felgi,a właściwie braku środkowego dekielka zakrywającego śruby koła.Zgubiłem jeden(co raczej mało prawdopodobne)lub ktoś mi go zdjął,choć zapewne był solidnie dokręcony.Czy ktoś z Kolegów jest w posiadaniu takiego i ewentualnie mógłby odsprzedać,lub też może ktoś ma namiary,gdzie tego szukać.Na dołączonych fotkach mam nadzieję dokładnie będzie widać,o jaki wzór mi chodzi.Pozdrawiam. |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 07-01-2006, 23:21
|
|
|
jedyne co przychodzi na mysl to allegro lub lokalna autogielda,jak jezdzilem do gliwic to czesto widywalem takie cuda jak pojedyncze dekle |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 08-01-2006, 12:55
|
|
|
Dokladnie tak jak Raku napisal.
U nas przed swietami w ten sposob Matiz zostal pozbawiony aluskow.
Gosc na swieta mial auto na ceglach |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
Pele_Tipo
|
Wysłany: 08-01-2006, 14:23
|
|
|
Na aluskach bez zadnej zabezpieczajacej w Warszawie to ...
...PO ZDJECIU DEKIELKOW, albo chociaz jednego, tak jak
napisanie sobie na czole - zajebcie mi alufelgi, podnosnik i klucz leza w bagazniku. |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 08-01-2006, 20:22
|
|
|
Cytat: | tak jak
napisanie sobie na czole - zajebcie mi alufelgi, podnosnik i klucz leza w bagazniku.
|
|
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-01-2006, 19:32
|
|
|
BTW: niestety chore ale taka PL..... u mnie tesh wszystko profesjonalnie kradną. od kołpaków za 5zł aż po starannie wymontowywane pod blokami części co droższych lub rzadkich aut. mają w końcu profesjonalny sprzęt serwisowy..... bez tego tylu rzeczy by nie kradli tak szybko i bez znszczeń...... |
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 15-01-2006, 22:51
|
|
|
taaa, profesjonaliści
sąsiadowi nową ibize okradli
nie mogli odpalić to zdemontowali co się da
drzwi tylne, chłodnicę, osłony silnika, lampy przód/tył , zderzaki, klape tylna, alusie, fotele przednie z poduszkami, kierownicęz poduchą i co dziwne że się udało to deskę rozdzielczą tez z poduchą, a o paliwie i przeciętych przwodach paliwowych to nie wspomne.
tak to się dzieje an pomorzu nieraz.
jak zobaczyłem auto to nie wierzyłm . códem odszkodowanie kolo dostał, bo wpierw było podejrzenei że samemu to zrobił ale dzięki naszej wspaniałej policji i wspaniałemu wydziałowi mechanoskopi w gdańsku wykazano że zamki zostały złamane w drzwiach kierowcy i stacyjka.
2 miechy kompletowania części + miejsce parkingowe na parkingu strzeżonym |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-01-2006, 23:32
|
|
|
No dobra, to spytam! Gdzie to auto stało? Nikt nic nie slyszal. Rozumie ukrasc jedna rzecz, ale zdemontowac drzwi, airbag i inne elemenety. Trzeba miec czas i narzedzia! |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|