|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Fotki |
Autor |
Wiadomość |
Gibson
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 09 Lip 2005 Posty: 276 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 19-04-2007, 07:33 Fotki
|
|
|
Przepraszam że zaczynam nowy i tak banalny temat, ale muszę.
Jesienią obiecałem że zapodam kilka fotek z remontu samochodu, miałem zrobić opis rozbierania drzwi, uszczelniania szyb, konserwowania samochodu... wszystko było pięknie bo auto miałem rozebrane dokładnie. Fotek nacykałem sporo i wrzuciłem na serwer w pracy.
Na nieszczęśie miałem poważną kontuzję i nie było mnie długo w pracy. Podczas mojej nieobecności informatyk zrobił porządek skubany jeden i usunął cały mój dorobek sprawozdawczo reporterski włącznie z fotkami, które już były w moich starzszych tematach, postach i opisach.
Postaram się choć wkleić te fotki, które już były w tych starszych postach by tylko tych kopię mam w domu.
Zły jestem okrutnie. Mam kilka fotek z remontu ale zrobionych telefonem ... zobaczę co z tego będzie. |
_________________ Był Tipek 1.6 OHC '92 rok, gaźnik, LPG - Lovato
Jest Astra 1.6, 16V, X16XEL '98 rok, kombi, benzyna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|