|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jak miną dzionek przy aucie?? |
Autor |
Wiadomość |
DonBanDitOo
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-09-2008, 19:47 Jak miną dzionek przy aucie??
|
|
|
Temat troche sklonowany z MFK "co dziś zrobiłem w samochodzie" ale bardzo mi się podoba ten temat... czasem ktoś pomyśli i zrobi coś inniejszego od samej jazdy czy naprawy usterki ... i warto sie tym pochwalić :p czasem są to zwykłe pierdoły typu podpalenie i zgaszenie auta .. ale przynajmniej każdy sie może luźno wypowiedzieć
pytanie tylko czy sie przyjmie to tak jak to jest na MFK
Więc zaczynając .. hmm .. coś się popsuło mi w tipQ.. i niewiem jak sie zabrać bo nic o nim niewiem .. jedyne zabrałem akum do ładowania.... |
_________________ Tipo Niezdało Egzaminu.... <<SprzedamNa Taile
Powrót Do Mniejszego....
W Przygotowaniu FIat 126 903ccm xD |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 03-09-2008, 19:51
|
|
|
DonBanDitOo, był taki temat i znikł, więc chyba się nie przyjął.... |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
DonBanDitOo
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-09-2008, 19:57
|
|
|
był .. hmm nowy tu jestem więc niewiem .. a jeśli zniknął to szkoda ... no ale wznowić niezaszkodzi . najwyżej znów zniknie |
_________________ Tipo Niezdało Egzaminu.... <<SprzedamNa Taile
Powrót Do Mniejszego....
W Przygotowaniu FIat 126 903ccm xD |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|