|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
elektryczna regulacja wysokości fotela kierowcy Tipo 1.6ie |
Autor |
Wiadomość |
m00ha
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 27-08-2007, 07:53 elektryczna regulacja wysokości fotela kierowcy Tipo 1.6ie
|
|
|
Witam
Jako całkowicie jeszcze zielony posiadacz od niespełna miesiąca Tipo, mam na wyposażeniu właśnie taki fotel z elektryczną regulacją wysokości (nie wiem czy to jest standard czy też występował jako opcja). Oczywiście nie działa, bo jakby działał to i pytań bym nie miał Jak sie w ogóle do tego zabrać? co sprawdzić najpierw? W książce serwisowej z działu download nic na ten temat nie znalazłem, może ktoś już to przerabiał i podzieli się ze mną swoim doświadczeniem? Brak regulacji nie przeszkadza mi specjalnie, bo jeździ się bez tego tak samo dobrze ale fajnie mieć świadomość, że działa . pozdrawiam |
_________________ Lepiej sie nie odzywać i sprawiać wrażenie nierozgarniętego, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:04
|
|
|
Szczerze pierwsze slysze o takim bajerze:D
Chyba przekladka z jakiegos podobnego modelu a moze sie myle
Najpierw sprawdz czy silniczki maja zasilanie tzn czy anpeicie jest na kostkach jak jest to dogrzeb sie do silniczkow i podaj +12 sprawdz czy silniczki sprawne jak i ten test pozytywny pozostaje zajrzec do sterowania czy wystawia impulsy |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 27-08-2007, 18:31
|
|
|
Może własnie Twój fotel rozwiazuje, tak często zadawane pytanie odnośnie drugiej kostki pod fotelem (pierwsza od pasów).
A czy masz wersje "full wypas"? bo moze ktos yen fotel wrzucił np. z Lancii bo w Tipo to niesłyszalem o takich luksusach... |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|