Wysłany: 24-06-2011, 00:08 Jackass. mtv star die in car crash
11.06.1977-20.06.2011 RIP. Ryan Dunn
Ciało rozpoznała po tatuażach matka Bam'a April Magera
Jechał porsche 130mil (208km/h) nie zmieścił się w zakręt uderzył w barierkę a następnie w drzewa i się zapalił zginął również pasażer przyjaciel Ryana. to mniej więcej jest w filmie wyżej oraz wypowiedzi Bam'a Margery
szkoda chłopaka
_________________ był /F/I/A/T/ Tempra95' gleba -65mm grubo ;] niunia
był Ford Focus 1,6zetec
jest Foczka Focus 05' lekki chip w trakcie strojenia[True1 Liptowóz]
Lipton, szkoda chłopa - robił takie głupstwa w programie a zginał jak zwykły człowiek...
Nie mniej jednak jak kiedyś założyłem temat o śmierci Jacksona to mnie zje*ali że robię pudelka z forum :d
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
Szkoda to byłoby mi niewinnego człowieka/rodziny w którą wjechał jakiś idiota.
Jeśli ktoś pakuje dwie setki i nie wyrabia zakrętu to ja raczej się cieszę, że zakończył na drzewie/barierce etc. niż na innym pojeździe w którym zginęłaby niewinna osoba.
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.