|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
MASAKRA. Padnięcie Visty i brak neta :( |
Autor |
Wiadomość |
balwanekbuli
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 176 Skąd: Siemianowice Śląskie
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-06-2009, 10:47 MASAKRA. Padnięcie Visty i brak neta :(
|
|
|
witam
Muszę się wyżalić
W sobote podjąłem decyzje o reanimacja OS Vista na moim lapku.
1. NIEFART 1
Wiec kopia bezpieczenstwa (która się nie udała, straciłem cześć danych)
2. NIEFART 2 od niedzieli do dzisiaj nie miałem neta, bo coś padło na łączach
fuck...
Czyli w efekcie końcowym dopiero teraz instaluje resztę softu bo mam skad go ściagnąć no i oczywiście słyyne uptade visty które się ściaga i ściaga |
_________________ Fiat Tempra 1,6 B+G 1993 wersja podstawowa
Ford Mondeo 1,8 16V B+G ver. GHIA |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 24-06-2009, 13:49
|
|
|
ja dopiero 2 lata temu porzuciłem W98 na rzecz XP, więc idąc tym tropem vistę zainstaluję nie wcześniej jak za 5 lat |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
Leśniczy
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 24-06-2009, 16:12
|
|
|
na prawdę nie wiem co nakłania ludzi do korzystania z visty ? przerzucałem przez swój komputer różne systemy MS począwszy od 95 ( 3.11 widziałem ale przyjemności nie miałem ) i śmiało stwierdzam że vista to śmieć .... nawet modernizowałem compa specjalnie na wyjście visty i po dwóch tygodniach wróciłem na xp, a kiedy formatowałem C z visą miałem uśmiech na twarzy
za najbardziej udany system z którego korzystałem chyba najdłużej uważam Windows 2000 Pro oraz oparty na nim windows xp ale dopiero po pojawieniu sie sp1 |
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 24-06-2009, 18:51
|
|
|
Leśniczy napisał/a: | 3.11 widziałem ale przyjemności nie miałem |
ja przeszedłem całą ścieżkę prawdy: Dos, Win 3,11, W95, W98, ME, 2K, XP, do tego kilka linuxów, NTki, wista, raczej u kogoś niż u siebie, tylko MACa nigdy nie miałem w rękach
trzymam się XP dopóki coś sensowniejszego nie wyjdzie, a ile razy przyjdzie mi coś z Vistą zrobić (braciak ma) to białej gorączki dostaje |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
balwanekbuli
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 176 Skąd: Siemianowice Śląskie
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-06-2009, 19:46
|
|
|
A ja powiem tak.
Viste mam dlatego że kupiłem laptopa z preinstalowaną Vista.
Fakt klnąłem na czym świat stoi, mulaste, ciu...late i wogóle do dupy.
Ale się wkurzyłem. Vista ktora miałem orginalnie była instalowana wraz z kupą śmieci od Hp i innym badziewiami.
Zrobiłem tak. Format.
Instalacja czystej visty na moim kluczu, ręczna instalacja sterownikow, potem odpowiednia konfiguracja rejestru i kilku innych dupereli i na chwile obecną nie mogę narzekać.
Nawet mój wujek - wielki przeciwnik Visty - jak siada do mnie na lapka to jest zdziwiony tak szybką praca.
Ale fakt dużo jej brakuje do ideału. Mam na drugim kompie zainstalowane Windows 7 ver 64bit, to mogę powiedzieć że dobrze chodzi. |
_________________ Fiat Tempra 1,6 B+G 1993 wersja podstawowa
Ford Mondeo 1,8 16V B+G ver. GHIA |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|