|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
TEST DRIVE UNLIMITED |
Autor |
Wiadomość |
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-03-2007, 13:10 TEST DRIVE UNLIMITED
|
|
|
Bardzo ciekawa gra jeśli ktoś lubi spędzać czas przed monitorem i pośmigać odpałowymi autkami http://www.testdriveunlimited.com/ |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-04-2007, 04:58
|
|
|
Tylko wymagania ... odpaliłem na domowym komputerze i mówie ach 1280x1024 i troche mi klatkowało.
Nie mam czasu teraz, ale gierka może być fajna, troche miałem okazji poczytać o niej. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-04-2007, 10:19
|
|
|
Gra jest naprawde rewelacyjna jeśli ktoś ma wolny czas i lubi sie pościgać i nietylko wirtualnie to jest to obowiązkowa pozycja pod warunkiem że odpali na naszym PeCecie |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|