|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Montaż gazu w Tipo 1.6ie - gdzie i za ile? [Łódź] |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 15-03-2007, 12:19 Montaż gazu w Tipo 1.6ie - gdzie i za ile? [Łódź]
|
|
|
Siemanko!
Znacie jakieś dobre i niedrogie miejsca w Łodzi, gdzie porządnie zakładają instalację LPG?? I orientacyjny koszt takiego rozwiązania? |
|
|
|
|
Simplusik
witamy nowego
|
Wysłany: 22-04-2007, 17:25
|
|
|
Witaj kolego ja ostatnio szukałem kilka zakładów w lodzi z Gazem zakładałem gaz do brava i polecam super zakład na ulicy Wędkarskiej maja fajnych mechaników i szef tez o.k szybko i ładnie robią na ulicy Wędkarskiej |
|
|
|
|
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
|
Wysłany: 22-04-2007, 20:33
|
|
|
a cenowo jak stoi? |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
Chiquita
|
Wysłany: 26-04-2007, 10:45
|
|
|
Ja Ci polecę może nie najtańszy zakład, ale całkiem solidny i fajne dają "dodatki" do nowych instalacji...min. 3 darmowe regulacjie i pomiary na hamowni w okresie gwarancji...Pewnie już wiesz że mówię o firmię NAGAZ.
http://www.nagaz.pl/
Ja mam instalację od nich i jakoś daję radę już ponad półtora roku..... |
|
|
rewit
|
Wysłany: 26-04-2007, 14:21
|
|
|
pisałem wcześniej gdzie można tanio założyć i jest to niedaleko a różnica między firmą nagaz a miejscem gdzie ja montowałem jest 500 zł także te 50 km można dmuchnąć za 5 stówek mam go dopiero miesiąc ale znajomi tam montowali i niemają zadnych problemów ale i tak decyzja należy do ciebie |
_________________ ZAWSZE MOżE BYć GORZEJ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|