|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Poszukuje "mechanika" Śląsk. |
Autor |
Wiadomość |
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-11-2010, 15:32 Poszukuje "mechanika" Śląsk.
|
|
|
Witam, poszukuje osoby, ze śląska, która wymieniłaby u mnie lub gdzie jej pasuje. Kopułkę, palec. Jeżeli dałaby rade także filtr paliwa i oleju to fajnie by było
Oczywiście odpłatnie. Ja niby bym dał rade, ale nie czuje się na siłach by samemu wymieniać. |
|
|
|
|
Prezesddz
Wiek: 34 Dołączył: 28 Sty 2009 Posty: 52 Skąd: Dzierżoniów
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 11-11-2010, 15:40
|
|
|
Kurcze no fajnie ze chcesz dac komus zarobic, ale rzeczy ktore wymieniles kolego naprawde nie sa zaawansowane, nie trzeba byc mechanikiem. Zastanow sie dwa razy, zawsze troszke pieniazkow wiecej w kieszeni. A pozatym filterek oleju zmienia sie razem z olejem. |
|
|
|
|
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-11-2010, 16:18
|
|
|
co do filtru oleju to wiem, lecz z tego chyba zrezygnuje, bo nie mam co z olejem zrobić jak wymienię, dlatego dam mechanikowi.
O kopułce troche poczytałem i chyba spróbuje, lecz i tak nie chciałbym czegoś pomylić, zawsze raźniej z kimś. |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-11-2010, 16:18
|
|
|
Kolego roboty na godzine max, dla osoby ktora tego nie robila szkoda kasy. ps. chyba nie ten dział. |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|