|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo Ucierpal w Pijackiej Awanturze... |
Autor |
Wiadomość |
Prawdziwek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lut 2009 Posty: 181 Skąd: Skwarkowice
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 29-05-2009, 23:00 Tipo Ucierpal w Pijackiej Awanturze...
|
|
|
Siedze sobie w domu, nagle slysze odglosy awantury, patrze a pod domem, w miejscu, gdzie grzecznie stoi Tipacz awantura. Rownolegle do Tipacza stojacego na chodniku stoi, drugi samochod z wlaczonym silnikiem, a kierowca bluzga sie z kims, za chwile slysze wybita szybe, patrze a tam kierowca przyjmuje centralnie na maske (twarz ) kilka sztuk od typa, z ktorym rzozmawia, samochod rusza "po" Tipaczu.
Schodze na dol, a tam zderzak pekniety - do wymiany, zarysowany do zywej blachy tylny prawy bok i kilka drobniejszych rys.
Na miejscu okazalo sie ze sasiad, mial fight z jakims swoim znajomym, wszyscy oczywiscie konkretnie napier.... z kierowca w roli glownej.
Na razie tego nie zglosilem, wstepnie maja mi pokryc straty... |
_________________ Fabbrica Italiana di Automobili Torino |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 29-05-2009, 23:07
|
|
|
Prawdziwek napisał/a: | Na razie tego nie zglosilem, wstepnie maja mi pokryc straty... | wstępnie to sie możesz ustawić z kumplem na piwo... |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Prawdziwek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lut 2009 Posty: 181 Skąd: Skwarkowice
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 29-05-2009, 23:11
|
|
|
ego napisał/a: | Prawdziwek napisał/a: | Na razie tego nie zglosilem, wstepnie maja mi pokryc straty... | wstępnie to sie możesz ustawić z kumplem na piwo... |
Nie jest to takie proste, jak teraz to zglosze to Policja przelsucha ich i tak dopiero jak wytrzezwieja, a ja bede spalony na dzielnicy. Polsprawca tego zdarzenia jest moim sasiadem, jest przy kasie wiec to nie bedzie dla niego wielkim problemem, natomiast ma juz jedna sprawe w toku o odkrecenie stawienia sie w ZK, wiec raczej nie zrobilbym mu tego zeby teraz jeszcze druga mu dolozyli... |
_________________ Fabbrica Italiana di Automobili Torino |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|