|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Co to za wtyczki |
Autor |
Wiadomość |
netsat
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 13-11-2005, 19:24 Co to za wtyczki
|
|
|
Czy ktos z Was wie co to za wtyczki i do czego sluza? Sa nie podpiete do niczego.Zwisaja tuz obok tablicy z bezpiecznikami i przekaznikami mojego Tipo
Jedna w kolorze zoltym-ma szesc pinow a dwie pozostale sa czarne i maja odpowiednio trzy oraz druga dwa piny (bolce)
zalaczam ich fotke
Sorry za jakosc zdjecia
PS
Moj Tipo :
1.6 ie 92 rocznik |
_________________ Tempra 1.6 ie /LPG 1991 rok |
|
|
|
|
Gibson
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 09 Lip 2005 Posty: 276 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 13-11-2005, 21:32
|
|
|
netsat napisał/a: | Zwisaja tuz obok tablicy z bezpiecznikami |
ja mam takie same ... ale głowy sobie nie zawracam ... skoro auto pracuje poprawnie |
_________________ Był Tipek 1.6 OHC '92 rok, gaźnik, LPG - Lovato
Jest Astra 1.6, 16V, X16XEL '98 rok, kombi, benzyna |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 13-11-2005, 22:06
|
|
|
To sa glownie wtyczki od innych urzadzen ktorych nie masz w aucie.
Poprostu polozona jest instalacja, a nie ma tego w aucie.
Np. ja mialem pociagnieta na tyl instalacje od Centralnego Zamka (CZ) a fabrycznie nie mialem CZ. Albo mam pociagnieta instalacje fabrycznie do halogenow, a haloegnow nie mam. (teraz mam bo sobie zamontowalem).
A co do kostek, trudno ocenic... Moze to byc np. od elektrycznych lusterek itp. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
netsat
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 13-11-2005, 23:39
|
|
|
miszko napisał/a: | To sa glownie wtyczki od innych urzadzen ktorych nie masz w aucie.
Poprostu polozona jest instalacja, a nie ma tego w aucie.
Np. ja mialem pociagnieta na tyl instalacje od Centralnego Zamka (CZ) a fabrycznie nie mialem CZ. Albo mam pociagnieta instalacje fabrycznie do halogenow, a haloegnow nie mam. (teraz mam bo sobie zamontowalem).
A co do kostek, trudno ocenic... Moze to byc np. od elektrycznych lusterek itp. |
Tak Prawde mowiac to tez mam kable z wtyczkami do halogenow ktorych nie mam w zderzaku .Mam rowierz zamiar je zainstalowac ale narazie to ich cena mnie intryguje (sa stosunkowo drogie) porownujac je np do reflektorow podstawowych
Takie male cos a nowe grubo ponad stowe sztuka
Co do mojego pytania zasadniczego to nie jest to az tak wazne bym wiedzial co za wtyczki mam opcjonalnie Zapytalem z czystej ciekawosci
Jestem osoba dociekliwa i lubie wiedziec co mam w samochodzie a co moglbym jeszcze miec wiecej
Dziekuje za odpowiedzi |
_________________ Tempra 1.6 ie /LPG 1991 rok |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 14-11-2005, 17:00
|
|
|
Ja od halogenow mam taka kostke.
Ale i tak polozylem nowa instalacje, bo chcialem ja zrobic tak zeby dzialala jak ja chce
[ Dodano: Pon 14 Lis, 05 17:06 ]
Acha co do wtyczki z tema 3 "bolcami" w srodku, to prawdopodobnie to jest wlasnie od lusterek. Bo sam zakladalem lusterka i tam mi sie cos kojarzy ze to bylo od tego. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|