|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Głos radiowy w głośnikach |
Autor |
Wiadomość |
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 13-02-2009, 22:11 Głos radiowy w głośnikach
|
|
|
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić ale chciałem się zwami podzielić tym dziwnym zjawiskiem jakie mnie dopadło.
Otóż niedawno kupiłem sobie zestaw głośników logitecha 2+1 grają świetnie jak za te pieniądze. Ale jest jeden mały problem, w godzinach wieczornych zaczynają odbierać rosyjską stacje coś ala odpowiednik naszego radia maryja..... W pierwszej chwili myślałem ze mam jakieś przesłyszenia lub coś nie tak z moja głową ale po wsłuchaniu sie (głos bardzo cichy) doszedłem do wniosku ze to jednak radio. Miał ktoś kiedyś coś podobnego?? Lub wie coś o tym?? Na razie znalazłem jeden temat z innego forum : http://forum.mp3store.pl/...rt=#entry270134
Powoli zastanawiam się że Rosjanie nadal chcą kontrolować cała Europe a to radio to pewnie jakieś propagandowe |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 14-02-2009, 12:38
|
|
|
ja jak grałem jako organista to miałem problemy z tym... kiedyś w trakcie mszy zaczęło zbierać jakąś audycję i miałem bube niezłą a potem zjebkę od proboszcza... |
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 14-02-2009, 12:44
|
|
|
Sapphiron, to musialo byc traumatyczne przezycie |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
jacek0772
Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 82 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-02-2009, 21:13
|
|
|
Witam.
Ja też mam logitecha tylko tyle że 5.1 i takie same objawy, rosyjska lub niemiecka stacja radiowa.
Bardzo denerwujące!! |
_________________ Trening czyni mistrza |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|