|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Prośba o wycene autka ;] |
Autor |
Wiadomość |
porczek
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 01-05-2008, 16:47 Prośba o wycene autka ;]
|
|
|
Witam Wszystkich.
Nie jestem za bardzo w temacie cen naszych pociech. Dlatego zwracam się z prośbą do Was drodzy forumowicze o wycenę mojego autka.
Jest to Tipo z silnkiem 1.6 i.e. wersja SX 75KM
Bordowy metalik
Rok prod 1994
W wyposazeniu elektryczne szyby przód, elektryczny szyberdach, wspomaganie kierownicy, ABS, cetralny zamek + alarm z pilotem zamontowany jakis rok temu.
Właścicielem jestem od 2006 roku. Autko kupione z przebiegim 195000km, obecnie najechane jest 215000km
Zaraz po zakupie wymienione zostały łożyska kół przednich jak i całe piasty kół tylnych. Wymienione kompletne sprzegło.
Następnie autko zostało obniozne sprężynami OMP -40mm przód/tył.
Latem zeszłego roku wymieniony układ hamulcowy od pompy. tj. tarcze, klocki, przewody giętkie jak i stalowe (na miedziane), regulator siły hamowania. Zregenerowane tylne zaciski.
W tym roku wymienione pratycznie całe zawieszenie z przodu: amortyzatory (Kayaba), odboje, łożyska amortyzatora, koncowki drażąka kieowniczego, wahacze, łączniki stabilizatora, gumy mocowania stabilizatora oraz amortyzarory z tyłu (również Kayaba). Wymieniona chłodnica na nową. (Na amorki i chlodnice mam rachunki oraz gwarancje)
Silnik po regulacji zaworów, nie bierze płynu chłodniczego, wiekszych ubytków oleju również nie ma.
Autko po lekkiej stłuczce, a właściwie to otarciu sie o drzewo - do wymiany lewy błotnik, który mam kupiony wystarczy pomalowac. Zderzak przedni tez lekko popękany - mam zderzak z szerokim wlotem tez do malowania i założenia.
Innych powazniejszych wypadków autko nie mialo, nic nie jest przestawione, nigdzie nie ma rdzy.
Jak to bywa w naszych Fiacikach stacyjka odmówiła posłuszenstwa, zostala zastapiona odpalaniem na guzik - dla jednych może być to zaleta dla innych wada.
Do tego wymienione fotele na te z Sedici, tłumik końcowy Ulter, założony stożkowy filtr powietrza.
Przy sprzedazy w bagazniku zostanie robiona pod wymiar tuba z głośnikiem 15" Rockford Fosgate, radiodtwarzac JVC KD-G722, instalacja do wzmacniacza.
Jedyny mankament w srodku to wyciete dziury w bocznej tapicerce na glosniki - sprzedalem panele a nowych zrobic nie zdazylem i juz chyba nie zrobie.
Tak po krótce przedstawia się móje Tipo.
Mozna je obejrzeć w moi profilu, jedna fotka ale chociaż bedzie można zobaczyć kolor
Sprzedaje bez felg.
Prosze o propozycje cenowe |
_________________ Było Tipo 1.6 i.e. 835C1.000
Jest Focus 1.8 TDdi |
|
|
|
|
Tipo-14000
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 197 Skąd: Bielsko-Biała
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-05-2008, 21:37
|
|
|
Propozycje
Połowa tego co chcesz dostac i tyle pewnie dostaniesz
Pzdr. |
|
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 02-05-2008, 23:18
|
|
|
Ja bym tak ze 3000 zł zaproponował...no...3500:) |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
Tomek_ff
Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 205 Skąd: Grudziądz
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 03-05-2008, 11:41
|
|
|
Mysle , ze 3,5 z tym sprzetem to spokojnie powinienes dostac , moze nawet wiecej , takie moje zdanie |
_________________ Była : Tempra 1,6 i.e cat. SX + LPG
Jest: BMW e36 coupe IS |
|
|
|
|
porczek
|
Wysłany: 03-05-2008, 11:45
|
|
|
Tipo-14000 napisał/a: | Propozycje
Połowa tego co chcesz dostac i tyle pewnie dostaniesz
Pzdr. |
Nie no aż tyle to nie chce, myślałem o 3000zł, nawet bałem się ze za 2500 będzie ciężko
Miłe zaskoczenie |
_________________ Było Tipo 1.6 i.e. 835C1.000
Jest Focus 1.8 TDdi |
|
|
|
|
dcfan
Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Paź 2007 Posty: 660 Skąd: Reda
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 03-05-2008, 13:04
|
|
|
Koło 3k zalezy jeszcze do kiedy OC i badanie |
_________________ Tipo 1.6 + skrzynia 1.4 '89 DGT gaźnik + Digiplex2 + LPG Fotele Recaro, boczki Sedicivalvole, MOMO
Daewoo Nubira kombi '99 1.6 16V 110KM |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|