|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nieprzeczytane... nieprawda; |
Autor |
Wiadomość |
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 14:28 nieprzeczytane... nieprawda;
|
|
|
od dłuższego czasu, już kiedyś poruszałem, ale zdechło dzieje się takie coś, że klikając na głównej 'zobacz... nieprzeczytane' (obok 'zobacz od ostatniej wizyty') nie działa to w pełni OK;
owszem, wyświetli mi posty nieprzeczytane jeśli jakieś doszły od poprzedniego szukania, pootwieram je po kolei by przejrzeć i _zazwyczaj_ się flagują prawidłowo, czyli gdy zaraz po tym (a nie doszło nic nowego) kliknął bym jeszcze raz to 'nie znaleziono postów pasujących...', wiadomo;
ale raz na jakieś naście, czasem dziesiąt przeszukań/postów trafia się temat, w którym ktoś coś dopisał/napisał, wyskoczy w wynikach szukania nieprzeczytanych, przeczytam, ale się nie oflaguje i tak mogę na ten sam post niezmieniony w kóko trafiać jako w nieprzeczytany;
ciekawostką wtedy jest, że na dole takie postu wtedy pojawia się opcja 'oznacz jako PRZECZYTANY'; zdarza się to losowo i raczej rzadko, ale się zdarza; czemu taki bug czasem występuje? niby przywykłem, ale nie powinno tak chyba być? na różnych przeglądarkach, więc to chyba nie sprawa ciasteczek... |
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 14:49
|
|
|
powiem ci że mi nigdy coś takiego się nie zadżyło |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 15:02
|
|
|
Mi też sie nigdy cos takiego jeszcze nieprzydażyło |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 06-05-2007, 15:32
|
|
|
Za szybko latasz między tymi stronami Unk
A tak na serio, chmm przyjżę się temu, ale chyba u mnie też jest ok, a często z tego korzystam. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 06-05-2007, 16:10
|
|
|
nie za szybko na pewno a zdarza się to rzadko, na operze zazw przeglądam, więc czy np na ie byłoby częściej to nie wiem... ale flagowanie postów jako przeczytane/nieprzeczytane przecież nie jest przechowywane u mnie a na serwerze (?) prawda? chodzi mi o tematy które na pewno wczytały się do końca (strona z postami, tematem) a i tak temat został jako nieprzeczytany i pojaiwa mi się możliweość ręcznego oznaczenia jako przeczytany na dole strony, taki link pod tym 'oznacz jako nieczytany' to ja mam drugi też '...jako przeczytany'; ciekawe skąd to... rzadko, ale się zdarza... rozumiem, gdybym zostawi przeglądarkę na długo otwartą i może np sesja zdechnie i wtedy potwieram posty z wyników wyszukiwania, że mi się nie oznaczą, bo mnie wyloguje wcześńiej, ale mi się zdarza podczas aktywnej sesji to co ciekawe, jak nie jestem wylogowany... ewentuialne zmiany ip (telepsy wiadomo, mają problemy z synchronizacją czasem i reconnect idzie często) nie mają jakoś wpływu na to.. |
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 06-05-2007, 19:26
|
|
|
Unk ja cie podziwiam za szukanie takich:D
Ja przesuzkuje tylko te ostatnie i to co poszukuje albo jak widze ze gdzies zadyma jest:D |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 08-05-2007, 19:27
|
|
|
Ja też jakoś nie mam problemów z tą opcją.
Może dlatego, że "dla bezpieczeństwa" na koniec klikam na "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|