|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pomyślności |
Autor |
Wiadomość |
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 39 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:09 Pomyślności
|
|
|
W związku ze zbliżającą się okazją składam wszystkim mającym sesję życzenia zdania wszystkich egzaminów i zaliczenia zaliczeń.
Ja mam 9 egzaminów .
Ale narazie bawić się w JUWENALIA a nie myśleć o SESJI!! |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
kazub
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 23 Lis 2004 Posty: 59 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:40
|
|
|
Dołączam sie do zyczeń! I sam NIE dziekuje! Pozdrowienia |
|
|
|
|
andrzejdg
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 139 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:47
|
|
|
Witam.
Ja również żeczę wszystkim studentom zdania sesji w pierwszym terminie. Póki co mamy juwenalia i faktycznie nie myślmy o sesji. Ale pochwalę wam się że już jeden egzamin zaliczyłem wczoraj na 4,5 w terminie zerowym Jeszcze tylko 5 egzaminów i wakacje. Powodzenia i nie dziekuje
Pozdrawiam |
_________________ FIAT TEMPRA 1.6 gaźnik. 1994, benzyna + inst LPG "BRC" |
|
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:53
|
|
|
Jaki to komfort nie martwic sie o sesje :D
Ja rowniez zycze tym "uciemiezonym" przez nasza oswiate zdania za pierwszym podejsciem.
P.S. Malo psycholi w postaci przeedukowanych profesorow, ktorym od zbyt duzej ilosci wiedzy odbija.
Mialem paru takich "cudakow". |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:57
|
|
|
i ja się dołączam, 3mam kciuki za innych, oby się udało każdemu :-)
mnie samego powoli też czekają kolejne examy itp...... więc też nie-dziękuję :-)
a najważniejsze myśleć pozytywnie :-) jakoś to będzie :-) a za nie tak długo w końcu wakacje.... |
|
|
andrzejdg
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 139 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 17-05-2005, 22:58
|
|
|
Emf napisał/a: |
P.S. Malo psycholi w postaci przeedukowanych profesorow, ktorym od zbyt duzej ilosci wiedzy odbija.
Mialem paru takich "cudakow". |
tego to się chyba nie da ominąć. gdyby wszyscy wykładowcy byli normalni to by przecież było nudno i nie było by na co i na kogo narzekać no i pewnie nie było by drugich terminów.... a tam! nie narzekajcie. fajnie jest |
_________________ FIAT TEMPRA 1.6 gaźnik. 1994, benzyna + inst LPG "BRC" |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 17-05-2005, 23:04
|
|
|
a! wspomniała mi się taka mała zagadka (?) może trochę brzydka :-) ale z uwagi iż jest to humor :-) to może mnie nikt nie wytnie:
-----------
Jest sesja egzaminacyjna.Profesor zadaje pytania studentowi ale student nie odpowiada na żadne z nich.W koncu profesor sie go pyta:
-Czy wie pan kto to jest student?
-Nie-odpowiada
-Student to jest takie g*wno które nic nie wie a próbuje dopłynąć do wyspy zwanej magister.
Student lekko wkurzony pyta:
-A wie pan kto to jest profesor?
-Nie
-Profesor to jest takie g*wno,ktore doplynelo do wyspy magister, posiedziało tam trochę, potem jakimś cudem dopłynęło do wyspy profesor i teraz robi tam wielkie fale ,żeby inne g*wna nie dopłynęły.
***i jeszcze cuś (może są tacy co nie słyszeli):
Pewien student umarł i poszedł do piekła. Diabeł przywitał go i spytał jakie piekło wybiera: normalne czy studenckie? Ten wybrał normalne. Gdy się tam znalazł okazało się, że trwają tam imprezy do rana, są panienki i leje się alkohol, ale rano przybywa diabeł i wbija każdemu gwóźdź w tyłek i tak codziennie. Wobec tego student zdecydował się wkrótce na przeniesienie do piekła studenckiego. Tam równiez imprezy itd., ale rano nie pojawia się już diabeł. Tak mija kilka miesięcy, aż któregoś dnia przychodzi diabeł z koszem gwoździ i mówi: sesja!
Sesja egzaminacyjna na medycynie. na srodku sali stoi pudelko z otworem na reke w ktorym znajduja sie organy do odgadnieca. wchodzi 1 student wklada reke, maca maca i po chwili namyslu mowi:serce, faktycznie bylo to serce,dostaje5 wchodzi 2 student rozpoznal watrobe, dostal 5, przychodzi nastepny, i tak maca maca i wogole nie moze sie zdecydowac w koncu profesor pyta sie co to jest? student:kielbasa, profesot:no jak to kielbasa??student: no kielbasa, no i faktycznie wyjmuje a to kielbasa, dostal 5, a profesor pyta sie asystenta: ej waldek to czym my wczoraj ta wodke zagryzalismy?
Student zdaje egzamin. Profesor chce odeslac go na inny termin z pala. Delikwent prosi o ostatnia szanse:
- Jesli przejde po scianie i suficie, dostane trojke?
Profesor z niedowierzaniem zgadza się. Student przechodzi po scianie i suficie. Slowo się rzeklo, juz chce wpisywac 3 ale student dalej marudzi:
- Jesli zaczne fruwac po pokoju, dostane 4?
Profesor z zaciekawieniem zgadza się. Student zaczyna fruwac po pokoju. Profesor juz chce wpisywac 4 ale student wciaz nie daje mu spokoju:
- Jesli nasikam na pana, a pan pozostanie suchy, dostane 5?
Profesor z jescze wiekszym zaciekawieniem zgadza się. Student staje na biurku i sika na profesora. Ten krzyczy caly mokry:
- Panie, co pan???!!!
- Dobra, niech bedzie 4.
O trzeciej nad ranem do profesora dzwoni telefon. Zaspany profesor odbiera i słyszy głos w słuchawce:
-Czy pan spał.
Profesor odpowiada tak. Na to głos w słuchawce:
- A my się jeszcze kurna uczymy.
Keep smilin'.... będzie OK! |
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-05-2005, 07:42
|
|
|
Ten ostatni najbardziej mi się spodobał. Samo życie...
Życzę powodzenia wszystkim studiującym |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Piterro
Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 181 Skąd: Scunthorpe - UK
Województwo: Other
|
Wysłany: 18-05-2005, 08:50
|
|
|
Ja na szczęście rok temu zakończyłem swoją zabawę w studiowanie i uzyskałem te magiczne 3 literki : mgr (czyt. magazynier). Jak na razie nic mi to nie dało, bo pracuję jako fizyczny.
Ale pamiętam te bóle związane z sesją. Powodzenia 4 All. 3mam kciuki za Was |
_________________ In UK at this moment - workin'
Fiat Tipo 1.4 S 1995r., LPG - Forever |
|
|
|
|
rhoody
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 191 Skąd: Kożuchów
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 18-05-2005, 21:26
|
|
|
ja niestety zaczynam już w piątek...:( powodzenia wszystkim studiującym... obyśmy zdali... |
_________________ Była Tempra, jest Megane Coupe... |
|
|
|
|
Hemi
|
Wysłany: 18-05-2005, 21:42
|
|
|
Powodzenia koledzy |
_________________ był:
FSO 1500
Fiat Tempra 1.6 S LPG
VW Golf 3 GT 1.8
jest:
Opel Vectra B Kombi 1.8 16V |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
|
Wysłany: 19-05-2005, 07:16
|
|
|
Hemi napisał/a: | Powodzenia koledzy | i koleżanki :yawinkle: |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 19-05-2005, 10:48
|
|
|
Powodzenia i trzymajcie się.................mocno na nogach po sesji |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|