|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
kurs "bezpiecznej jazdy" |
Autor |
Wiadomość |
Lacerta
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 28-10-2010, 17:03 kurs "bezpiecznej jazdy"
|
|
|
Szukam od jakiegoś czasu kursu bezpiecznej jazdy w Łodzi lub okolicach. Obiecałam komuś na prezent, przy okazji sama chętnie skorzystam ;d Czy ktoś może wie gdzie takie coś można zrobić i za ile? Wiem, że jest jakaś akademia bezpiecznej jazdy w Wa-wie ale wolałabym coś bliżej.
Tylko nie piszcie mi, że "google nie boli" ;p Może ktoś z Was brał udział w takim szkoleniu i może podzielić się doświadczeniami? |
_________________ "Jak dorosnę będę Mercedesem" |
|
|
|
|
Tomasz@20@KSU
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 108 Skąd: Stryszawa/B-B
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 15-12-2010, 18:57
|
|
|
Cześć Lacerta, co prawda pewnie już się na forum nie pojawisz skoro sprzedałaś "temperówkę" ale może ktoś inny będzie też zainteresowany...
Ja byłem na kursie doskonalenia techniki jazdy pierwszego stopnia w Akademii Bezpiecznej Jazdy L....tte w Gliwicach;-)
Co mogę o tym powiedzieć... Generalnie kadra sympatyczna, organizacja niezła, ale jak na 400 (albo 450)zł które wtedy wydałem to raczej nie dowiedziałem się niczego nowego... Wyprowadzanie samochodu z poślizgu można poćwiczyć samemu na byle jakim parkingu jeżeli ma się trochę wyobraźni i zdrowego rozsądku...
Moim zdaniem bardziej taki kurs może się przydać osobom które np zrobiły prawo jazdy i jeździły tylko w lecie i boją się swojej pierwszej zimy za kierownicą(nawiasem mówiąc jako instruktor nauki jazdy mniej doświadczonym polecam taki kurs;-)
A co do zajęć, bardziej niż praktyczna część wywarła na mnie wrażenie teoretyczna - po obejrzanych w czasie ich "wykładów" materiałach, statystykach itp bałem się przekroczyć 50km/h...
Ale jak wszystko, takie rzeczy działają na człowieka przez pierwsze kilka dni, później już i tak zapomina...
Jeśli ktoś chciałby wybrać się na taki kurs na przykład z dziewczyną/chłopakiem to polecałbym dowiedzieć się czy nie będzie jakichś promocji np z okazji Świąt albo Walentynek (w Walentynki chyba w tym roku była promocja dla par - o ile dobrze pamiętam to polegało to na tym, że 2 osoby uczestniczyły w kursie a płaciły tylko za jedną:-)
Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć więcej szczegółów to proszę pisać-tutaj albo na PW
Pozdrawiam! |
_________________ TIPO pojechało 20 grudnia na żyletki Wspomnijcie go gdy będziecie się golić... ;-) |
|
|
|
|
pisario
Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 933 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 15-12-2010, 20:11
|
|
|
Koleżanko.. osobiście polecam, bo brałem udział. Świetna zabawa, ale i dużo dużo wiedzy pozostaje po czymś takim. Co prawda w Warszawie ale z Łodzi to nie koniec swiata a i na zlot z Warszawiakami przylecisz
http://www.abj.waw.pl/ |
_________________ A pamietasz jak mowiles ze nigdy nie kupisz...
PEUGEOT??? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|