|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zagadnienia dotyczące prawa/pożyczki bezzwrotnej |
Autor |
Wiadomość |
Kalwi89
Wiek: 35 Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 45 Skąd: Boguszów-Gorce
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 07-12-2010, 10:12 Zagadnienia dotyczące prawa/pożyczki bezzwrotnej
|
|
|
Witam wszystkich
Otóż potrzebował bym trochę informacji dotyczących wzięcia pożyczki bezzwrotnej na firmę.
Z tym, że przy założeniu działalności zgłaszam, że mam grupę inwalidzką ( lekka ) na stałe - z tego co wiem, to w takim wypadku dofinansowania są inne, niż bez grupy.
Wie ktoś coś więcej na ten temat ?
Pozdro |
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Kalwi89
Wiek: 35 Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 45 Skąd: Boguszów-Gorce
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 08-12-2010, 22:24
|
|
|
Mam n a myśli dofinansowanie z UE, bo z urzędu pracy to ja mogę dostać co najwyżej kopa w miejsce - gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę |
|
|
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-12-2010, 13:23
|
|
|
Kalwi89 napisał/a: | Mam n a myśli dofinansowanie z UE, bo z urzędu pracy to ja mogę dostać co najwyżej kopa w miejsce - gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę |
wiem, żeby dostać dofinansowanie, a bardziej żeby nie trzeba było go oddać trzeba utrzymać działalność na która kasa poszła przez rok. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|