|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Slizgawka |
Autor |
Wiadomość |
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 17-01-2006, 23:45 Slizgawka
|
|
|
Witam Slask nie spac zwiedzac:P
Moze by tak zorganizowac jakies wspolne slizganie TT myslalem zeby cos w srodku lutego tylko miejsce by sie przydalo jakies fajne i coby zaduzo VW nie bylo;-)
Czekam na opinie i pomysly
pzdr 4 All |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Piterro
Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 181 Skąd: Scunthorpe - UK
Województwo: Other
|
Wysłany: 17-01-2006, 23:53
|
|
|
W mojej głowie już od początku roku krząta się pomysł na spotkanie, ale jakoś nie wiem, gdzie by się można bezpiecznie poślizgać... |
_________________ In UK at this moment - workin'
Fiat Tipo 1.4 S 1995r., LPG - Forever |
|
|
|
|
Pele_Tipo
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 18-01-2006, 00:30
|
|
|
U nas teraz chyba najgorsze warunki do slizgania sie...
...nie mowcie ze u was sie da
tym bardziej ze to ponoc na poludniu tera zimniej |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
Piterro
Pomógł: 2 razy Wiek: 46 Dołączył: 29 Lis 2004 Posty: 181 Skąd: Scunthorpe - UK
Województwo: Other
|
Wysłany: 18-01-2006, 17:06
|
|
|
Dobra, temat się nie rusza, ale mam pomysł. Proszę kolegów ze śląska o wpisywanie jakiś fajnych miejsc na zimowy spot. Mogą to być parkingi, albo inne place, gdzie można by się chociaż "trochę" pobawić (czyt. poćwiczyć). Niech każdy z Was sie trochę wysili i poszuka lub się zastanowi nad tym, czy nie ma w jego okolicy takich miesc, lub czy gdzieś przejazdem nie widział. Może do przyszłego miesiąca znajdziemy kilka miejc, z których wybierzemy jedno i tam się spotkamy.
Ostatnio ja bawiłem się u mnie w Jaworznie, na dróżkach dojazdowych za Zalewem Sosina.
Długa prosta, 2 ronda o różnej średnicy. Od drogi do rowu jest z jednej strony 15 metrów a z drugiej jakieś 50m.
I to jest moja propozycja. Minusem jest to, że jak śniegu troche popada, to amatorów zimowej zabawy samochodem tam ćwiczy.
[ Dodano: 06-02-2006, 12:40 ]
Co jest do .....
Auta Wam pozamarzały?? Może byśmy się spotkali gdzieś?
Skoro tak nie lubicie poszaleć po śniegu, możemy się spotkać w jakiejś knajpie (tak jak organizują sobie koledzy z innych województw).
Wake Up everybody ! |
_________________ In UK at this moment - workin'
Fiat Tipo 1.4 S 1995r., LPG - Forever |
|
|
|
|
andrzejdg
Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 139 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 07-02-2006, 22:09
|
|
|
Witam.
Ja jak zawsze jestem zwarty i gotowy od spotkania Tylko dajcie znać kiedy i gdzie. No i dobrze by było gdybym się wcześniej dowiedział bo ręcznego nie mam w Temperówie a skoro mamy jechać się ślizgać to trza zrobić. Co prawda już opanowałem wchodzenie bokiem bez używania ręcznego ale z ręcznym to zawsze większa frajda Więc czekam na jakieś konkretne posty.
Pozdrawiam |
_________________ FIAT TEMPRA 1.6 gaźnik. 1994, benzyna + inst LPG "BRC" |
|
|
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 07-02-2006, 23:21
|
|
|
Panowie a ja sobie tak mysle bo mnie ostantio moja ciagnie na kregle jest cieplo mozemy zrobic male zawody :-)
Chociaz na sliwzgawke mam ochote oj mam :-) chociaz chwilowo to zadne slizgnaie nie wchodiz w gre tego sneigu jest zaduzo :/ |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|